ABONE OL

Vücudun laktozu sindirememesi durumunda ortaya çıkan, gaz, ishal, karın ağrısı, kramp, bulantı, kusma gibi semptomlarla kendini belirten süt şekeri intoleransı, son verilere göre her 10 kişiden 6,8’ini etkiliyor.

Laktoz intoleransı tedavi edilmezse ne olur

Laktoz intoleransı tedavi edilmezse ne olur?

Süt alerjisinden öbür olarak vücudun süt proteinlerine yok süt şekerine tepki verdiği süt şekeri intoleransı çare edilmediğinde vitamin eksikliğine, kilo alımına ve ciddi sindirim sistemi problemlerine yol açabiliyor.

Dr. Sinan Akkurt’un verdiği bilgilere kadar süt şekeri intoleransı olan kişilerin sindirim sistemi laktaz enzimini çok eksik üretebiliyor ya da hiç üretemiyor. Fakat laktozu bozmak için laktaz gerekiyor.

Şiddeti laktaz üretimine göre değişiyor

Şiddeti laktaz üretimine tarafından değişiyor

Semptomların şiddeti de kişinin vücudunun ne değin laktaz ürettiğine ve ne değin laktoz tükettiğine alt olarak değişiyor. Dolayısıyla herkesin bambaşka bir hoşgörü seviyesi olduğunu kaydeden Dr. Akkurt, gitgide artarak yaygınlaşan süt şekeri intoleransını çağdaş çağın bir hastalığı olarak tanımlıyor.

Süt Şekeri intoleransının tedavisinde sıkça laktozsuz besin önerildiğini, kimi vakit da laktaz enzim takviyelerinin kullanıldığını dile getiren Dr. Sinan Akkurt, biorezonans metodunun ise laktoz intoleransının keza tanı keza de tedavisinde etkili bir usul olduğunu açıkladı.

Biorezonans sonrası laktoz tüketilebilir hale geliniyor

Biorezonans sonrası süt şekeri tüketilebilir hale geliniyor

Biorezonans metodunun semptomları baskılamak yerine kişiyi her tarafta laktoz tüketebilir ülkü getirmeyi sağladığını kaydeden Dr. Akkurt, yöntemin bunu besinlerin vücuttaki düzeni bozan frekansını düzenleyerek olası kıldığını belirtti.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/bazi-kisilerde-neden-laktoz-intoleransi-ortaya-cikiyor-6469249