2014 yılında dünyaevine giren ve birçok defa boşanacakları konuşulan Beren Saat ile Kenan Doğulu, kötü günleri geride bıraktı. Evliliklerine yeniden baht veren ve şu sıralar ayrıca iş, ayrıca de tatil için Bodrum'da yer alan çiftten Doğulu, 47 yaşına bastı.

Romantik paylaşımı fazla beğenildi

Beren Saat, eşinin doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla kutladı. Bir dizi fotoğraflarını yayınlayan Saat, eşine şu sözlerle seslendi: "Serenatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor, yaramazlık yapalım mı? Yıldızların aşağıda çıplak uyuyalım mı? Plajda yalın üçgenin taban olmayan kenarı evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man'e gidelim mi? En büyük roller coaster'a binsek mi? Göl kenarında bir karnaval var, acaba? İstanbul'a uçaklar inmiyormuş gibi jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana 'Hayır' diyemeyişlerin için sevdim en çok, iyi fakat doğdun..."

Ünlü oyuncunun aşk dolu mesajı takipçileri tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Doğulu'nun ise eşinin bu mesajına ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/beren-saat-en-cok-bana-hayir-demeyislerini-sevdim.html