2009 yılında nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma başladı. Ali ve Han adında iki oğlu olan çift, kız bebek bekliyor. Analık deneyimlerini ve gebelik sürecini sıkça takipçileriyle paylaşan Korel, bu kez makyajsız pozlarını yayınladı. Oyuncu, ara sıra kendisini Instagram'ın büyülü dünyasına kaptırdığını itiraf ederek kadınlara seslendi.

"Instagram dünyasına ben de dalıyorum”

ara sıra kendisini sosyal medyanın büyülü dünyasına kaptırdığını açıklayan 39 yaşındaki oyuncu, hemcinslerine şu sözlerle seslendi: "Instagram'ın büyülü dünyasına hoş geldiniz canım kadınlar. Hepimiz buranın hakiki dünyadan ne değin uzakta olduğundan dert yanıyoruz lakin buradan da uzaktan kalamıyoruz. Ben de iç açıcı fotoğraflar, güzel kadınlar, dekorasyon veya anne çocuk sayfaları gördüğümde dalıyorum o dünyaya.

Hepimiz hoş, dinç, iyi görünmek istiyoruz. Ama bunun yanına burada her şey hakiki de olabilir. Bilinçaltımıza kazınan o pak, beyaz, mikropsuz, her şeyin aşırı uyumlu olduğu fotoğraflar defalarca gerçeği yansıtmıyor bence.

Ben oyuncuyum ve mesleğim gereği popülerim. İşimin getirdiği birtakım zorunluluklara defalarca kafa tuttum. En fazla da her daim imrenilen ve hoş görünme zorunluluğuna... Bu fotoğraflar, şanslıysam ve güneş doğduktan sonra uyanmışsam yataktan doğrulur doğrulmaz çektiğim kareler.

Şiş yüzüm, lekelerim, dağınık saçlarım. Bazen gün boyu bu halde dolaştım evde. Ara Sıra koltuktan kalkamadım. Ara Sıra özendim makyaj yaptım. Bazen fazla beğendim kendimi bazen aynaya bakamadım.

Demem o fakat; Şu lahza bu satırları okuyan ve bunlara takılan arkadaşım, bil ki hiçbirimiz birbirimizden ayrı değiliz! Minik bir hatırlatma yerine getirmek istedim.”

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/berguzar-korel-bir-hatirlatma-yapmak-istedim.html