Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti, oğulları Ali ve Han'dan daha sonra kız bebek sevinci yaşadı. 3 Kasım'da kızı Leyla'yı dünyaya getiren Korel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce hamilelik sürecini yayınlayan Bergüzar Korel, bu kez bebeğini emzirirken verdiği pozu paylaştı. Meşhur oyuncu, gönderisine, "Uzunca bir vakit süt kokacak buralar..." notunu düştü. Korel'in gönderisi takipçileri göre 91 binden pozitif alkış aldı.

Hamilelik sürecini anlattı

Bergüzar Korel, geçtiğimiz hafta hastanede çekilen fotoğraflarını sosyal ağ hesabından yayınlayarak, gebelik sürecinden söz etmişti. Oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer vermişti: "Dünyaya geliş hikayesi ilk günden son ana dek nev-i şahsına münhasır oldu Leyla'nın... Evden çıkarken gümbür gümbür gelen sancılara karşın 'Sabah 10:00'da ancak doğururum ben bu kızı' dedim hastanenin kapısından içeri girerken. Doktorum 40. haftanın sonlarına dürüst 'Bu kızın gelmemesinin var bir sebebi, kordonu kısa olabilir' demişti.

Saatler geçmesine ve vücudum bebeğin gelmesi için bütün hazırlıklarını tamamlamasına rağmen kızımız hala gelmiyordu. Hastanede geçirilen sancılı 11 saatten daha sonra tam da dediğim gibi sabahtan 10:00'da aynen hocanın söylediği şekilde kucağıma bile almama engel olan ve boynuna yerleşen kısacık kordonuyla dünyaya geldi Leyla...

Saatlerce her şey hazır olmasına rağmen dünyaya gelememesinin sebebi diğer taraftan kısa kordonun yanı sıra oksiput posterior gelişmiş meğer. Yani göğe bakarak geldi güzel kızımız. Bunları niçin mi anlatıyorum? Her doğum diğerinden öbür, her bebek farklı. Bu süreçte hiçbir değişmez fikir olmasın kafanızda. Hekiminizi seçerken de deneyimli, deneyimli, şefkatli, mahremiyete tartma veren ve natürel oysa en ilk kez bebek ve sizin sağlığınızı her şeyden üstün tutan biri olduğuna belirli olun. Ben çok şanslıydım. Mükemmel iki insan ve doktor ile beraberdim bu süreçte.

Canım hocalarım insanlıkları, mahremiyete verdikleri siklet, tecrübeleri ile iki evladımda da yoldaş oldular bana... Sağ olun, var olun.”

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/berguzar-korel-uzunca-bir-sure-sut-kokacak-buralar.html