Doğru miktarda kahve kalbinize fayda sağlarABONE OL

Dürüst miktarda kahve kalbinize fayda sağlar

Alman bilim insanlarına göre kafein, kan damarlarımızdaki hücrelerin belirli bir şekilde tepki vermesini sağlıyor.

Bu sayede hücrelerin işleyişi hızlanıyor ve daha genç hücreler gibi performans gösterebiliyorlar.

Araştırmacılar, kalbi daha uzun vakit genç yakalamak için ihtiyacımız olan en doğru kahve miktarının günde 4 fincan olduğuna inanıyor.

Kahve içenler daha uzun yaşar

Kahve içenler daha uzun yaşar

Yıllar geçtikçe araştırmacılar, her gün uyumlu olarak kahve tüketenlerin farklı alanlara yönlendirilmiş afiyet problemlerinden etkilenme olasılığının daha düşük olduğunu fark ettiler.

Bu listede kalp hastalıkları, felç, yaralanmalar, solunum hastalıkları, enfeksiyonlar ve şeker hastalığı de yer alıyor.

ABD'de 400 bin kişiyle yapılan büyük çaplı bir araştırma, her gün rutin olarak kahve tüketenlerin kafein alımını azaltanlara kadar herhangi bir nedenle ölme olasılığının daha düşük olduğunu ortaya koydu.

Kahvede aşırıya da kaçmayın çünkü… Aşırıya da kaçmayın çünkü…

Kahvede aşırıya da kaçmayın çünkü… Aşırıya da kaçmayın çünkü…

bununla birlikte her gün bardak bardak kahve tüketiyorsanız bu da sizin için birtakım sıhhat risklerini beraberinde getirebilir.

Yapılan bir araştırmaya kadar her gün 6 shot'tan fazla espresso tüketimi, yürek hastalığı riskini yüzde 22'ye kadar artırabiliyor.

Kahvenizi sağlıksız yapan nedir

Kahvenizi sağlıksız yapan nedir?

Günde 4 fincandan artı kahve tüketiyorsanız sağlığınız için zararlı olabilecek yalnızca kafein değildir.

Öyle fazla kahvesever, kahvesini lezzetlendirmek için yağ ve kalori deposu olan şeker ile kremaya boğar. Bu da sağlık durumu için tehlike çanlarının çalıyor olması çağrıda bulunmak.

Içten miktarda kahve tüketmenin şeker hastalığı riskini azalttığı içten olsa da tatlandırıcı, krema ve aroma eklemek kan şekeri seviyesi konusunda başlı başına büyük bir risk, unutmayın!

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/bilimsel-olarak-gunde-kac-fincan-kahve-icmek-saglik-icin-faydali-6407314