Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın, manken ve spiker Çağla Şıkel ile yakınlaştığı iddia edilmiş, ikilinin Alaçatı'daki bir mekanda da arkadaş canlısı bir şekilde eğlenirken görüldüğü açıklama edilmişti.

Çağla Şıkel, önceki gün Etiler'deki bir eczanede objektiflere yansıdı. Kaan Şimşek ile aşk yaşadığına ilişkin haberlerle gündeme gelen Şıkel, "Hiç öyle bir şey değil. Kaan'la sadece arkadaşız, aramızda pek bir şey olma ihtimali de yok" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

"Çocuklara bugünü bekliyordu”

Meşhur model, pandemi sebebiyle bir buçuk yıl ara bahşedilen eğitim öğretimin başlamasıyla sevinç yaşadığını söyleyip, "Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok mutlular. Çocuklar bugünü çok bekliyordu. Ben de tüm önlemlerin alındığını düşündüğüm, belli olduğum ve güvendiğim için şu lahza okula gönderiyorum. Başka alternatif sunulmuyor zaten. Bundan Böyle çocuklar da kişisel olarak sorumluluklarını alacak yaşa da geldiler. Bizim okulumuzda aşı olmamış öğretmen değil" dedi.

Şıkel, hala aşı olmaktan kaçınanların olduğunun hatırlatılması üzerine ise, "O zaman onların koronavirüsün bitmesini beklememeleri gerekiyor. Yani Covid bitmesini bekleyen birilerinin mutlaka aşı olmuş olması ve umutlanıyor olması lüzumlu. Çünkü bizim tek yolumuz aşı diğer bir şekilde bitmeyecek. Biz aşı olmadıkça, toplumun tamamı aşı olmadıkça, sürekli ayrı mutasyonlar görmeye devam edeceğiz ve bu işten kurtulamayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/cagla-sikel-den-surpriz-kaan-yildirim-aciklamasi.html