Duygu Bay - PembeNar ÖzelABONE OL

Duygu Bay - PembeNar Özel

İngiliz Kraliyet Ailesi bütün dünyada tekrar tekrar büyük bir merak konusu olmuştur. Fakat Prenses Diana'dan beri stilini bu değin yakından peşine düşüp takip ettiğimiz bir kraliyet üyesi olmamıştı. Cambridge Düşesi Catherine, pandemide bile, devlete ait kraliyet görevlerini yerine getirirken kombinleriyle göz kamaştırdı. İşte Kate'in bu güz-kış sezonu günlerce her tarafta görmeye doyamadığımız 5 kaban stili ve Kate'ten öğrendiğimiz birkaç moda dersi...

1. Kırmızı kaban ve tartan şıklığı

1. Kırmızı kaban ve tartan şıklığı

Kate'in özel kraliyet tren turu esnasında seçim ettiği kırmızı kabanlı kombini favorilerimiz arasında başı çekiyor. Kate siyah süet topuklu çizmeleri, siyah deri eldivenleri ve zarif çantasıyla kombinlediği Alexander McQueen imzalı kabanını tartan şalıyla taçlandırıyor.

Kaban kombinleri için olmazsa olmaz parçalardan birisi boğazlı üstler. Sürdürülebilir parçalar Kate için de olmazsa olmaz. Düşesin stiliyle ilgili en sevdiğimiz şeylerden birisi aynı parçaları ayrı etkinliklerde öbür kombinlerle kullanıyor olması.

Detaylar önemli

Teferruat manâlı

Küçük çantaların fazla revaçta olduğu bir sezonda Kate'e, oldukça kibar ve kullanışlı görünen bir çanta eşlik ediyor. Pandemiyle gardırobumuza zorunlu giriş yapan maskeler de Kate'in stilinde kayda değer yer kaplıyor. Kırmızı kabanıyla ve şalıyla ahenkli tartan desenli maskesine bayıldık.

Doğal dalgalı yarısı yığılmış saçları, sade makyajı ve zarif takılarıyla sahneyi arkadaşça gülüşüne ve kırmızı kombinine bırakıyor.

2. Pantolonlu kaban görünümü

2. Pantolonlu kaban görünümü

Yüksek bel bol paça pantolonlu bir kaban kombini oldukça uzun ve ince belirten bir usul. Lacivert kabanını benzer renk bir pantolonla kombinleyen Kate'in açık renk bir kazak kullanması ve kazağını pantolonun içine sıkıştırması bu anlamda epeyce akıllı bir tercih. Kazağındaki desenler ayrıca kombinine eşlik ediyor ayrıca de spor bir hava yaratıyor.

Yine imza saç dalgalarıyla keza doğal keza havalı görünüyor. Maske tercihi kombinini tamamlıyor. Kate'in Hobbs kabanını daha önce tekrar tekrar kere üstünde gördüğümüzü ve yine geri dönüştürülmüş bir parçayla gönülleri fethettiğini eklemezsek olmaz.

3. O zaman renk

3. O vakit renk!

Kışın gamlı stilleri seçim edenlere Kate'cilt bir tutam renk. Üzerinize iyi oturan, cilt renginizi ortaya çıkaran, canlı renkli bir kaban kışın çabasız stilin anahtarı. Son derece sade aksesuarlar, saç ve makyajla sahneyi ona bırakın. Tıpkı Kate'in Catherine Walker imzalı kabanıyla yaptığı gibi.

4. Aynı çizme, aynı çanta ve zeytin yeşili kaban

4. Benzer çizme, aynı çanta ve zeytin yeşili kaban

Kate kırmızı ve mavi kabanlı kombinlerinde kullandığı Ralph Lauren çizmelerini ve mini çantasını bu kere zeytin yeşili Alexander McQueen kabanı ve düzenli tartan şalıyla kullanıyor. Bu kaban da Kate'in sık sık giydiği bir kaban.

5. Kürklü final

5. Kürklü final

Kate, kraliyet tren turunu zümrüt yeşili Catherine Walker kabanıyla tamamladı. Abartılı düğmeleri, sallantılı küpeleri, yumuşak dokulu eldivenleri, çantası ve çizmeleriyle lüks bir görünüme imza atan Düşes yarım topladığı saçlarıyla yakasındaki zengin kürk detayını öne çıkarıyor.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/cambridge-dusesi-katein-bu-kis-kaban-stilinize-ilham-verecek-5-ikonik-gorunumu-6413584