31. Akbank Caz Festivali, 1 Ekim'de Galataport İstanbul Paket Postanesi'nde Elif Çağlar ve Defjen Daf Ensemble konseriyle başlıyor. 10 Ekim'e değin sürecek olan festivalde, 10 farklı mekanda, Türk caz sahnesinden 100'ün üzerinde usta, performans sergileyecek.

Organizasyonu ve içerik planlaması Fazla meslek birliğiyle gerçekleştirilen 31. Akbank Caz Festivali baştan başa konserler, Babylon, Engebeli PSM, The Badau, Nardis Jazz Club, Bova, Galataport İstanbul Paket Postanesi̇ ve festivale yeni eklenen açık hava sahneleriyle Müze Gazhane, Swissotel Sultan Park'ta yapılacak. Callinghouse, festivalin enerjik sahnesine konut sahipliği yaparken; Cazlı Brunch, Bizim Tepe'de Flapper Swing Band performansı ile gerçekleşecek.

Tersane İstanbul konserleri

Bu yıl Contemporary İstanbul dahilinde da Tersane İstanbul'un hoş atmosferinde 31. Akbank Caz Festivali sahnesi yer alacak. Standards & İpek Dinç, Ferit Odman Quintet, Ece Göksu Quartet ve Yunus Belgin Quartet; Contemporary İstanbul izleyicileri ile beraber olacak.

Festivalde "Şehrin Caz Hali'nde Dans Daima Var” söylemiyle, modern dans ve caz bir araya geliyor. Galataport İstanbul Paket Postanesi, Müze Gazhane, Swissotel Sultan Park, Tersane İstanbul gibi festivalin yeni konser mekânlarında dansçılar, o mekânda konser verecek caz sanatçılarının eserleri eşliğinde dans ettiler.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/caz-festivali-ne-sayili-gunler-kaldi.html