Beyaz yumrularABONE OL

Beyaz yumrular

Bu ufak çıkıntılara milia adı verilir ve bunlar genellikle burun ve yanak çevresinde görülen minik beyaz yumrulardır. Cildimiz kendini onarım kabiliyetini kaybetmeye başladığında gelişebilir.

Steroid krem ​​gibi ürünlerin aşırı kullanımı cildimizin daha çabuk yaşlanmasına ve milialara neden olabilir. Milialar tedavisiz yok olmazlar.

İncelen dudaklar

İncelen dudaklar

Yirmili yaşlarda dudaklarınızın incelmeye başladığını ayrım ederseniz, cildinizin normalden daha seri yaşlanıyor olabilir. Dudaklarınızın incelmesindeki sebep bölgedeki kolajen azalması olabilir.

Cildiniz kolayca zarar görür

Cildiniz kolayca zarar görür

Aniden ortaya çıkan esrarengiz morarmalar, deri yaşlanmasına muhabere edebilir. Bunun nedeni cildimizin normalden daha ince ışık halkası gelmesi ve dolayısıyla onu morarmaya daha yatkın ayla getirmesi olabilir.

Cildi sıkça nemlendirmek, deri yaşlanmasını dolayısıyla gizemli morarma durumlarını önlemeye muavin olabilir.

Cildinizin dokusu kağıt gibi olur

Cildinizin dokusu kağıt gibi olur

Güneş kremi olmadan uzun zaman güneşe maruz kalmak cilt yapısını bozan en önemli faktörlerden bir tanesidir. Hasar, cildimizin esnemesine ve adi haline dönmesine müsade veren elastinin parçalanmasından kaynaklanmaktadır.

sık sık solaryuma giren, güneşe maruz kalan ve az su tüketen ciltlerin çoğu kez karşılaştığı bir sorundur. Bu neden ile uzmanlar güneş kremlerinin her gün kullanılmasını öneriyor.

Göz kapaklarınız düşmeye başlar

Göz kapaklarınız düşmeye başlar

Göz kapaklarınızın sarkmaya başladığını ayrım ederseniz, gözlerinizi normalden daha artı ovuşturmayı bırakmanız gerekiyor olabilir.

Pitoz olarak da aşina göz kapakları düşüklüğü, sert kontakt lenslerin sık kullanımıyla da ortaya çıkabilir. Ama belli başlı nedeni cildin diriliğini kaybetmesinin bir sonucu olarak gözlemlenir.

Burun ucunun şekli değişir

Burun ucunun şekli değişir

Çoğu insan için, kırklı yaşlarımızda doğal olarak burun şeklinde bir değişiklik meydana gelir. Ne eyvah fakat güneşin zararlı etkileri sebebiyle deri yaşlanması bunun daha erken gerçekleşmesine niçin olabilir.

Kırmızı benler

Kırmızı benler

Bu kırmızı benler, kiraz anjiyomları olarak da bilinir ve genelde 30 yaşın üzerindeki kişilerde görülür. Bu kırmızı lekeler zararlı değildir.

Kırmızı lekelerden kurtulmak isteyen kişiler kriyocerrahi ve lazer ameliyatı gibi seçeneklerden yararlanabilirler.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/cildinizin-hizli-yaslandigini-gosteren-7-belirti-6423085