Craft Pırlanta, mücevher sektöründe genç ve dinamik ekibiyle çalışmalarına devam eden bir markadır. Kapalıçarşı’da mağazası bulunan, bir yandan da online bir şekilde müşterilerine yenilikçi hizmet sunan Craft Pırlanta, farklı tarzlara hitap edebilen pırlantalara sahiptir. 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerinin taleplerini karşılayabilecek bir çalışma sistemine sahip olan Craft Pırlanta, mücevher dünyasındaki gelişmeleri de yakından takip ediyor.

Ayrıca pırlantalarını dünyanın önde gelen ve uluslararası sertifika kurumlarından biri olan HRD Antwerp’e onaylatmaktadır. Bu sayede müşterilerine kaliteli ve yenilikçi pırlantalar sunmaktadır. Baget yüzük, pırlanta tektaş yüzük, özel kesim pırlanta yüzükler, baget pırlanta kolyeler, evlilik teklifi yüzüğü başta olmak üzere geniş ürün seçeneği arasından istediğiniz tasarımları çok özel fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Işıltısını Hiç Kaybetmeyen Kadınlar için Yenilikçi Tasarımlar

Tarz sahibi kadınlar, hayatın her alanında kombinlerini çok özel aksesuarlarla tamamlamak ister. Pırlanta, bu noktada en iyi seçenek olacaktır. Çok özel kesimli pırlantalar; kolye, yüzük, bileklik ve daha pek çok takı ürününün estetik bir görünüm elde etmesini olanaklı hale getiriyor. Craft Pırlanta ayrıcalığıyla tasarlanan pırlantalar ile özel günlerinizde yenilikçi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bakım Garantisi Sayesinde Pırlantalarınızın Bakımını Düzenli Aralıklarla Yapın

Pırlantalar, kadınların hayatın her alanında göz alıcı ve estetik görünüm elde etmelerini sağlıyor. Işıltısı ile dikkatleri üzerine çeken pırlantaların düzenli olarak bakımının yapılması oldukça önemli. Uzun süreli kullanılabilmeleri için pırlanta bakımı, çok özel bir şekilde yapılmalı. Craft Pırlanta, pırlantaların her birinde bakım garantisi de sunmaktadır. Böylelikle satın aldığınız pırlantanın bakımını düzenli olarak yaptırabilirsiniz.

Craft Pırlanta, Size Özel Tasarımlar Sunmaya Devam Ediyor

Sektörde kendisine çok özel bir yer edinen, mücevher dünyasındaki yenilikleri takip eden Craft Pırlanta, müşterilerine modern ve estetik tasarımlar sunmaya devam ediyor. Bileklik, kolye, baget yüzük başta olmak üzere geniş bir ürün kategorisi bulunmakta olup tasarımların her biri, Craft Pırlanta ayrıcalığını üzerinde taşıyor.

Sizler de arzu ettiğiniz tasarımlara sahip olabilmek için craftpirlanta.com sitesine giriş yapabilir, site üzerinde yer alan ürünleri inceleyebilirdiniz. Craft Pırlanta, tarz sahibi kadınlara çok özel tasarımları mütevazi fiyatlarla sunmaya devam ediyor.