Müzisyen Oğuzhan Koç ile kısa bir ayrılığın arkasında aşkını resmiyete dökme kararı alan Demet Özdemir, bugün 30 yaşına bastı. "14 Şubat Sevgililer Günü”nde hazırladığı sürpriz organizasyonla Özdemir'e evlenme teklifi eden Koç, sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Oğuzhan koç

Fazla şanslıyım

Birlikte çekilen siyah-beyaz fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Oğuzhan Koç, gönderisine, "Dünyanın en hoş gülüşünün, en tatlı bakışının, en sıcak kalbinin bütün yanındayım. Fazla şanslıyım! İyi ama doğdun sevgilim...” ifadelerini anekdot düştü. Şarkıcının romantik paylaşımı kısa sürede büyük alaka fark etti. Takipçileri de Özdemir'e anma mesajları yağdırdı.

demez Özdemir

30 ürkütücü gelebilir

Hoş oyuncu Özdemir de kendi sosyal medya hesabından doğum günü dileklerine teşekkür etti. Sırt dekolteli beyaz küçük elbisesi ile ellerinde balonların olduğu bir kareyi paylaşan Özdemir, gönderisine şunları yazdı: "30 ürkütücü gelebilir lakin girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren ahali oldukça sırtınız hiç bir yaşta yere gelmez… Esas iyi fakat siz varsınız.”

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/demet-ozdemir-30-yasina-basti.html