Cihangir'de görüntülendi. Kendisine başsağlığı dileyen gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şensoy, kendisi gibi oyuncu ablası Ferhan Müjgan Şensoy'un bebeğinin dünyaya gelmesiyle acılarının bir nebze hafiflediğini söyledi.

"Dünya güzeli bir bebeğimiz oldu”

Ne diyeceğini bilemediğini söyleyen Derya Şensoy, "Fazla kuvvet bir süreç başta bu konuda nasıl kelimeler seçeceğimi pek bilmiyorum, bundan başka çok sevindiğimiz bir haber bebeğimiz oldu. Ablam bebeğine kavuştu, beş gün arayla oldu. Bunlar bizim için hayata her tarafta tutunmak için hoş bir sebep, sevindirici bir şey." ifadelerini kullandı.

Şensoy, sözlerini "Bebek dinç, ablam sağlıklı en önemlisi de bu. Biz acımızı bebeğe yansıtmayacak bir metanetle yaşamaya çalışıyoruz. Dünyaya gelmiş dünya güzeli bir bebeğimiz var." diye sürdürdü.

"Duygularımız birbirine karışmış durumda"

Müzisyen Cem Öget ile 2018 yılında evlenen Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından beş gün sonra kızı Pera'yı kucağına almıştı.

Derya Şensoy, yaşadığı acı ile ilgili de şu ifadeleri kullandı: "Allah kimseye yaşatmasın fazla zormuş. İnsan kendi başına gelince anlıyormuş. Ailecek dinç durmaya, kalmaya çalışıyoruz. Bir nebze de olsa Pera yüzümüzü güldürdü. Zorlama bir süreç yaşıyoruz, duygularımız birbirine karışmış durumda, Allahtan tahammül diliyoruz.”

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/derya-sensoy-5-gunluk-arayla-pera-yuzumuzu-guldurdu.html