Meşhur manken Didem Soydan, bir güzellik fuarının başlangıç gününde makyaj sanatçısı Fezi Altun ile birlikte sahnedeydi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Soydan, "Burada olmaktan pek mutluyum ancak anlatamam. Umarım artık pandemiyi hayatımızdan adamakıllı çıkartırız da işlerimize bakarız" ifadelerini kullandı.

"Utanıyorum”

Çekicilik ile ilgili sırlarını açıkladığı sırada kötü alışkanlığından dert yakınan Didem Soydan, "Sigara içtiğim için utanıyorum. Çünkü pek etkiliyor oysa insanın cildini... Onun açık havada uykuma, beslenmeme çok dikkat ederim. dahası sigarayı bırakırsam benden iyisi yok" dedi.

Gazetecilerin, "Sosyal medyada olumlu ve negatif yorumlar yapılıyor, bunlardan hiç rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna yanıt veren ünlü model, "Altı yıldır fotoğraflarımı yoruma kapalı tutuyorum. O yüzden kimin ne dediğinin benim için hiçbir önemi değil" biçiminde konuştu.

"Benden söz alamazsınız”

öte taraftan Burak Deniz ile ilişkisini noktaladığı konuşulan Didem Soydan'ın ayrılık sebebinin, meşhur oyuncunun rol arkadaşı Alina Boz olduğu öne sürülmüştü. Soydan, muhabirlerin kıskançlık iddialarıyla ilgili sorularına, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum biliyorsunuz. Benden laf alamazsınız!" demekle yetindi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/didem-soydan-dan-burak-deniz-sorusuna-yanit.html