İlgiyle izlenen dizi 'Alev Alev'de 'Rüya' karakterine yaşam veren Dilan Çiçek Deniz, samimi açıklamalarda bulundu. Marie Claire Dergisi'nin mayıs sayısına kapak olan Deniz, "Aşık olunca nasıl bir Dilan oluyorsun? Ve sence ideal aşk nasıl olmalı?" sorularına yanıt verdi.

"Beni epey üzüyor”

"Fazla ama fazla mutlu bir versiyonum oluyor" diyen meşhur oyuncu, "Aşkı ideal olarak tanımlayıp, mükemmelize etme fikri bile iki tarafı da strese sokan bir şey. Her bireyin algıladığı ve deneyimlediği idealar dünyası ile hakiki aralarında çok ayrım var. Bu iki ayrı dünyayı müşterek bir dünya haline getirmek epey sıkıntılı fakat bir öyle da kıymetli. O yüzden hoş ve ince ruhlarla karşılaşınca, aslında yaşanan bir his olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Bir ilişkideki olmazsa olmazlarını sıralayan Dilan Çiçek Deniz, "İlki hürmet... Kimsenin ilişki kurduğu insanların özel alanlarına girmeye hakkı yok. Bir diğeri empati... Empati kuramayan insanlara eşit varmak beni epey üzüyor. Bu kısacık hayatımızda bunu öğrenemediysek lütfen toplum içine karışmayalım. Ve salt sevgi... Karşındakinden karşılığında bir şey beklemeden, sadece onunla olmayı tecrübe etmek ve derin bir tahvil kurma hali..." dedi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/dilan-cicek-deniz-mukemmel-ask-strese-sokuyor.html