DNA ışıltısı yöntemi ile kırışıklıklar ve nem kaybı giderilebilirken bununla birlikte cilde daha sıkı bir görünüm de katılır. DNA ışıltısı ile deri ayrıca daha dinç ayrıca de daha gergin bir hal alır. Deri mikroskobik olarak daha genç bir hale gelir.

DNA ışıltısı, içerisinde yüksek miktarda doğal polinukleotitler içerir. Cildin içerisinde birçok farklı şekilde mineral, enzim, vitamin ve protein gibi ayrı inşa taşları bulunur. Dolayısıyla tek bir vitamini ya da enzimi kullanarak hasta cildine müdahale etmek bir matematik hatası yaratacaktır.

Hangi cilt sorunlarına iyi geliyor?

DNA ışıltısı, birdenbire fazla inşa taşı içerdiği ve cildi en çok gereksinim duyduğu yönlerinde her boyutu ile destekleyebildiği için seçim edilen bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Böylece sadece bir sorunu değil, 3-4 sorunu benzer anda gideriyor ve hastayı daha az seansta daha bariz sonuçlara kavuşturmuş oluyoruz. 

En çok kimler tercih ediyor?

DNA ışıltısı genel olarak 40-45 yaşlarındaki hastalar için seçim edilen ve yoğun anti-aging yaratan bir yöntemdir. Başvuru Formu hastanın ihtiyacına göre 3 seans olacak şekilde tercih edilebilir. Yine hastanın ihtiyacına kadar başvuru formu için bir zaman algoritması çıkartılır ve bu süre kapsamında hastaya DNA ışıltısı uygulanır.

Yılın her döneminde yapılabilir mi? Dilekçe sonrası nelere dikkatli olmak gerekir?

DNA ışıltısı işlemi yılın her döneminde yapılabilir. İşlemden daha sonra sıcak duşa girmemek, yoğun güneşe maruz kalmamak, yoğun buhardan sakınmak, 6 saat değin yüze su değdirmemek ve alkol almamak gerekiyor.

Vücuttan daha kısa sürede daha kuvvetli bir verim edinmek ve işlemin etkisini daha iyi gözlemlemek için hastalar hiyalüronik asit ve kolajen gibi takviyelere başlayabilirler.

 

Kaynak: www.milliyet.com.tr