Bilhassa belli bir yaştan sonradan ortaya çıkan saç dökülmesi ve kellik sorununun zamanla fizyolojik ve psikolojik açıdan olumsuzlar yarattığını lakin bunu engellemenin muhtemel olduğunu belirtti.


İstanbul Hairline CEO’su Gülşen Şener, her insanın kesin bir dönemde yaşadığı saç kaybı ile sonuçlanan saç dökülmesi sorunlarının saç ekimi ile kalıcı olarak giderilebileceğini açıklama etti. Saç ekimi işleminin başarılı sonuçlarına aksan yaparak, geçici çözümlerin sadece vakit kaybı olduğunu belirtti.


Doğal saç görünümünün saç ekimi ile bitmiş sağlandığını gösteren Şener, “Saç dökülmesinin seyri durdurulamadığında yaşanan saç seyrelmesi ve kısmi kellik sorunu insanları fizyolojik ve psikolojik açıdan negatif yönde etkilemektedir. Bu sorunu saç ekimi ile daimi ve doğal saç görünümünü sağlayarak sona erdiriyoruz. İnsanlar saç ekimi sonrası kendini her yerde doğmuş gibi hissettiğini belirtiyor.” biçiminde ifade etti.

 

Doğal görünümlü saçlara sahip olmak için tavsiyeler

Değişik saç dökülmesi ilaçlarının insanlara daimi çözüm sunmadığını belirterek daha fazla psikolojik etki bıraktığını vurgulayan Gülşen Şener, şöyle devam etti:

“Saç dökülmesi ilacı şeklinde piyasada yer alan çeşitli ilaçları gerek maliyet gerekse satış – pazarlama teknikleri ile insanlara büyük vaatler ile sunuluyor. Çoğu kişi saç ekimi öncesi bu alıcı ilaçları kullanarak büyük sonuçlar beklerken bu sonucu alamadığında hüsran yaşıyor. Geçici sonuçlar ile mutlu olup ilaç bırakıldığında akma artarak devam ettiğinde daha büyük bir sorunla karşılaşıyor. Saç ekimi sadece dökülmeye karşısında enerjik saçlarınız ile yapılan doğal bir işlem olup bağlı etkileri yok denecek değin etkisizdir. Saç ekimi ile kalıcı, estetik ve doğal görünüme sahip elde etmek düş değil.”

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/dogal-gorunumlu-saclara-sahip-olmak-icin-tavsiyeler-6470150