Popçu Ece Seçkin ile Çağrı Terlemez, pandemi sebebiyle erteledikleri düğünlerini geçtiğimiz hafta gerçekleştirmişti. Seçkin, düğününden sonra hediye edeceğini açıkladığı gelinliklerinden ilkini dün akşam İzmir konserinin ardındaki hayranına hediye etti. Ünlü şarkıcı, sekiz hafta sonra dünyaevine girecek olan 25 yaşındaki Nurten adlı hayranıyla randevulaşma gününde hissi anlar yaşadı.

"Sana talih getirsin"

Karoser ölçüleri olarak Ece Seçkin'i anımsatan ve gelinliği giydikten daha sonra aynadan gözlerini alamayan genç kız, mutluluğunu gizleyemedi.

Ünlü şarkıcı ise heyecanını sosyal ağ hesabından paylaştı. Seçkin, "Nurten bana haftalar önce ulaşmıştı. Hayalindeki gelinliği üstümde görünce çok heyecanlanmış. Beden ölçülerini ve fotoğraflarını bana yolladı ve dün İzmir konserime geldi. Hakikaten bana bu kadar benzer bir gelin adayını bakmak benim için de heyecanlandırıcı oldu. güle güle giy Nurten. Bu gelinlik sana kısmet getirsin, hayatın boyunca mutlu ol. Öteki gelinliğim ise 15 Ekim'de İstanbul konserimde yeni gelin adayına gidecek. Konsere gelecekler bana yazsın ve fotoğraflarını yollamayı unutmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/ece-seckin-gelinligini-hayranina-hediye-etti.html