ABONE OL

Gün boyu uyaran frekanslara maruz kalan cisim sağlığımızın onarımı da sadece nitelikli bir uyku ile olası. Enerji Tıbbı Uzmanı Emine Baran "Bedenimiz ama iyi bir uykuyla kendini revize edip yeniliyor. Uyku kalitesi keza hücre yenilemesi sağlıyor keza de taze ve pırıl pırıl bir enerjiyle güne başlamamızı sağlıyor.

Bütün bir günün nasıl geçeceğini ise bir gece önceki uyku ve şartları belirliyor.

Ortama yayılmış radyo frekanslarla uğraş etmek ise hemen hemen imkansız. Telefonu yatak odası dışına hazırlamak, televizyonu, modemi kapatmak çözüm olmuyor.

Komşunuzun evinde açık olan modem zeka bu frekanslara maruz kalmanıza yol açıyor. Radyo frekanslardan ulaşan bu uyaranlarla vücut uykuya girmekte zorlanıyor ve düşük kalite uyku sonrası zayıflamış manyetik bölge hastalıklara davetiye çıkarıyor" diye konuştu.

Kaliteli uyku için yatak odanızda bakır kullanın

Kaliteli uyku için yatak odanızda bakır kullanın

Emine Baran bakır elementinin topraklama etkisine dikkat çekerek yatak odalarında bakır kullanımının uyku kalitesine etkisini şöyle anlattı:

"Bu manyetik alan kirliliğinin çözümü ise kadim bilgilerden süzülüp gelen ve bilim dünyasının da kararlaştırılmış olduğu bakır elementi.

Yatak odanızda bakır bir metaryal bulundurmak, yatak başlığınızda veya üçgenin taban olmayan kenarı ucunuzda gelecek şekilde oturtmak uyku kalitenizi artıracaktır.

Zararlı frekans ve dalgaları emiyor

Zararlı frekans ve dalgaları emiyor

Bakır elementi zararlı frekans ve dalgaları emerek koruyucu etki yapar, dolayısıyla uyku kalitesinin artırılmasına da katkıda bulunur.

Üzerinizde bakır bir aksesuar taşıyın

Üzerinizde bakır bir aksesuar taşıyın

Üzerinizde taşıyacağınız bakır bir aksesuar, gün baştan başa maruz kaldığınız radyo frekansları ve zararlı manyetik etkileri toparlayıp hızla bedeninizden uzaklaştıracaktır. Fazla kuvvetli topraklama etkisi yaparak durağan bir zihne kavuşmanızı sağlayacaktır.

Uykuya dalamıyorsanız ayağınızın altına koyun

Uykuya dalamıyorsanız ayağınızın altına koyun

Uykuya dalmakta zorlandığınız, fibromiyalji gibi ağrılarla boğuştuğunuz huzursuz gecelerde içinde bakır bulunan madeni para gibi gibi bir materyali, topraklama alanınız olan ayaklarınızın aşağıda bir vakit tutarak enerji akışınızı dengeleyebilirsiniz.

Bakır sürahide bekleyen suyu içmek blokajları açıyor

Bakır sürahide bekleyen suyu içmek blokajları açıyor

aynı zamanda bakır sürahi de beklettiğiniz suyu gece uyumadan içerek bedenin onarımına katkıda bulunabilirsiniz.

Bakır sürahide bekleyerek mineral kazanan su, bedende blokajlı olan enerji merkezlerini açacaktır.

Bakır minerali sizi düşünce ve vücut olarak dingin, bakımlı ve hücrelerin enerjiye doyup kendini yenilediği bir uykuya hazırlayacaktır.

Kaynak: www.milliyet.com.tr