Eski sevgilisinden çok fazla bahsediyorsa...ABONE OL

Eski sevgilisinden çok artı bahsediyorsa...

ara sıra eski sevgilini yad etmek kulağa masum gelebilir. Lakin geçmişinden şimdiki zamandan daha çok bahsediyor gibi görünüyorsa ve hatta sizi onunla karşılaştırıyorsa, bu kocaman bir kırmızı bayraktır.

Hala arkadaşlarsa...

Hala "dost"larsa...

Birinin eski sevgilisiyle dost olması, şu anki partneri için son derece stresli olabilir. Geçmişteki bir partnerle iyi ilişkiler içinde olmanın yanlış bir tarafı olmasa da birbirleriyle görüşmek için nedenler yaratıyorlarsa hala birbirlerinden kopamamış olabilirler.

Ailesiyle hala iyi ilişkiler içindeyse...

Ailesiyle hala iyi ilişkiler içindeyse...

Partnerinizin ailesiyle sıkça süre geçirmeniz uzun yıllar sürecek bir ilişkinin işareti olabilir. Ama ayrıldıktan daha sonra hala görüşmeye sürdürmek sizin için işleri birazcık karışık ayla getirebilir.

Hala ona iyilik yapıyorsa...

Hala ona iyilik yapıyorsa...

Erkek arkadaşınız birisine daima destek edecek cömert bir müşteri olsa bile, bu özverili davranışlar eski sevgilisi için geçerli değildir. Eğer eski sevgilisi bir şey istediğinde ona yardımcı olmak için tekrar tekrar hazır bulunuyorsa, bu size "hala benimle ilişkisini atlatabilmiş yok ve daima senin yerine beni seçecek" diyen bir zorlama hareketidir.

Hala sosyal medyada stalkluyorsa...

Hala sosyal medyada "stalk"luyorsa...

Erkek arkadaşınızın eski sevgilisiyle takipleşiyor olması sorun değil fakat profilinde gereğinden pozitif vakit geçiriyorsa, paylaşımlarına açıklama yapıyorsa bu iyiye sinyâl yok. Birbirlerini hala fotoğraflarda etiketlemeleri de hoş yok.

Ne olursa olsun onun telefonlarını açıyorsa...

Ne olursa olsun onun telefonlarını açıyorsa...

Eski sevgilisinin araması yeterince şüpheliyken erkek arkadaşınızın ne olursa olsun telefonu açması durumu daha da kötüleştiriyor. Bir anlamda, ona bağımlı olduğu ve ondan en ince ayrıntısına kadar vazgeçemeyeceği anlamına gelebilir.

Hala eski sevgilisine öfkeliyse...

Hala eski sevgilisine öfkeliyse...

Bir Takım kadınlar, erkek arkadaşlarından eski sevgilileri hakkında nefret dolu sözler duymaktan mutlu olur. Lakin onun hakkında konuşurken hala öfkeleniyorsa, bu hala ilişkiye şehvetli olarak emrindeki olduğu anlamına kazanç. Bu dargın duygular, o yoluna devam ettikçe zamanla çözülmeli ve eğer çözülmediyse, aşamadığı anlamına kazanç. Hâlâ ona aşık olmadığına kendisini ikna etmeye çalışıyor olabilir.

Seninle onun arasında karşılaştırmalar yapıyorsa...

Seninle onun aralarında karşılaştırmalar yapıyorsa...

Hiçbir koşulda kimse mevcut partnerini eski sevgilisiyle karşılaştırmamalıdır. Bilhassa eski sevgilisine olumlu bir ışık tutuyorsa ve yeni partnerinin ona daha fazla benzemesini sağlamaya çalışıyorsa. Kim olduğun için seni takdir etmeli - seni başka birine dönüştürmeye çalışmamalı.

Ortak arkadaşlarla takılmana izin vermiyorsa...

Müşterek arkadaşlarla takılmana izin vermiyorsa...

Erkek arkadaşınız sizi arkadaşlarıyla tanıştırmaktan kibir duymalı! Eski ve yeni arkadaşlar da dahil olmak üzere tüm dünyasını sizinle paylaşmak istemelidir. Fakat sizi eski arkadaşlarıyla veya eski sevgilisini tanıyan insanlarla bir araya getirmekten belli değilse, bu doğrusu onunla karşılaşacağını umduğu anlamına gelebilir.

Yanlışlıkla onun ismiyle sesleniyorsa...

Yanlışlıkla onun ismiyle sesleniyorsa...

Bunun gibi belirgin bir hareket, kafasında diğer birinin olduğunu bilmenizi sağlar. Bir rüyada onun adını söylediğini duysanız bile - bu onun hakkında bilinçli mi yoksa bilinçsiz olarak mı düşündüğünü ölçmenin iyi bir yoludur.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/erkek-arkadasinizin-eski-sevgilisini-unutamadigini-gosteren-10-isaret-6454542