1. Henüz ortak arkadaşlarının bundan haberdar olmasını istemiyor ABONE OL

1. Henüz iki taraflı arkadaşlarının bundan farkında olan olmasını istemiyor

Çoğu erkek, başkalarının fikirlerinden rahatsız elde etmek istemez. Bir çiftin iki taraflı arkadaşları söz konusu olduğunda, ilişkide her iki partneri de rahatsız edebilecek özel şeyler hakkında çoğu soru sormaya başlayabilirler.

Durumla başa çıkmanın en iyi yolu sabırlı olmak ve kimseye ilişkiden bahsetmeden önce bir vakit ummak ve işler daha önemli ülkü geldiğinde bunu duyurmaktır.

2. Ailesinin onayından endişe ediyor

2. Ailesinin onayından endişe ediyor

Geleneksel bir aileden geliyorsa ya da kiminle çıkması gerektiği konusunda fazla belli fikirleri olan ebeveynleri varsa, onlara ilişkiden bahsetmeden önce beklemek isteyebilir.

Bu durumlarda iletişim anahtardır: Aileye yaklaşmanın doğru yolunu bulmaya ve vizyonlarını anlamaya çalışın.

3. Duygularından emin değil

3. Duygularından belirli değil

Bilhassa duygular ve yeni ilişkiler söz konusu olduğunda erkekler de kadınlar kadar güvensiz olabilir. Dünyaya duyurmadan önce olayların nereye gittiğini bakmak isteyebilir.

Süre anahtardır: Yakında bunun gerçek aşk olup olmadığını anlayacaktır.

4. Başka bir ilişkiyi yeni bitirdi

4. Diğer bir ilişkiyi yeni bitirdi

Koşul böyleyse, ilişkiyi gizli tutmak istemesinin birden fazla özel nedeni olabilir: Ayrıldıkları için eski sevgilisinin duygularını yaralamak istemiyor, yeni kız arkadaşını bu eski sevgilinin olumsuzluklarından gözetmek istiyor ya da hala eski sevgilisini düşlüyor olabilir.

5. Arkadaş grubundan birinin ona karşı hisleri olabilir

5. Dost grubundan birinin ona karşısında hisleri olabilir

Bu, bir erkeğin grup dengesini bozmamak ya da arkadaşına fazla pozitif zarar vermemek için bir ilişki hakkında daha özel olmayı istemesinin bir nedeni olabilir.

İlişki ciddiyse, zamanı geldiğinde tüm arkadaşlarına açık olacak ve herhangi bir sorun çıkmayacaktır.

6. Başkalarının bu konudaki fikirlerini duymak istemiyor

6. Başkalarının bu konudaki fikirlerini dinlemek istemiyor

Bazı erkekler doğrusu özeldir ve yargı ve diğer insanların fikirlerine aldırış etmez. İlişkiyi yürütmenin en iyi yolunun boşboğaz konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmak olduğunu düşünürler.

bu nedenle, mahremiyet onun için bu kadar önemliyse; şayet de yapılacak dürüst şey sadece yakın arkadaşlara ve aile üyelerine anlatmak olacaktır.

Kaynak: www.milliyet.com.tr