Tavus kuşu falda görüldüğü zaman daha fazla olumlu şekilde yorumlanır. Ama fal uzmanlarına bağlı olarak değişik şekillerde de ele alınır ve yorumlanır. Siz de falınızda meydana çıkan tavus kuşu ve şekline ast olarak yorumları okuyabilirsiniz. Bu Nedenle gelecek hakkında bilgi elde edebilir ve buna göre hareket edebilirsiniz.

Falda Tavus Kuşu Görmek

Falda tavus kuşu bakmak fal sahibine beklemediği bir yerden gelecek olan parayı anlatır. Özellikle yakın bir zamanda müjdeli haber geleceği ve bu haberin toplu para olacağı şeklinde kötüye işaret eder. bununla beraber mal ve mal üzerine yorulan fallar içerisinde yer alır. Tabii tavus kuşunun fal içerisine nasıl ve ne şekilde görülmüş olduğuna göre öbür yorumlar ele alınabilmektedir.

Kahve Falında Tavus Kuşu Şekli Çıkması

Kahve falında tavus kuşu şekli çıkması bütün sıkıntıların yakın bir zamanda geride kalacağı üstüne yorulur. aynı zamanda kahve falında tavus kuşu şekli müjdeli bir haber olarak da nitelendirilir. Bu haber ile beraber mülk sahibinin eğer borcu varsa borçlarını kapatacağı üstüne delalet eder. bununla beraber eğer herhangi bir rahatsızlık ile uğraş ediyor ise bu hastalıktan kurtulacağına işarettir.

Falda Tavus Kuşu Kafası Görmek

Falda tavus kuşu kafası görmek mutlu bir hayata rivayet eder. Bilhassa fiziksel ve manevi sorun yaşamadan fal sahibinin ailesi ile beraber hoş bir yaşam süreceği üstüne yorulur. Herhangi bir borç olmadan ve fiziki sorun yaşamadan hoş bir hayat süreceğine dair göze çarpan etmektedir.

Falda Tamamiyle Tavus Kuşu Görmek

Falda tam olarak tavus kuşu bakmak olumlu şekilde ele alınan yorumlar içerisinde yer almaktadır. Özellik defa sahibinin yakın bir zamanda yüklü bir para elde edeceğine delalet eder. aynı zamanda meslek hayatında kariyer ile beraber iyi bir ücret üstüne de yorulur. Eğer aile içi bir takım sorunlar var ise bunu çözecek olanın fal sahibi olduğunu anlatan bir rüyadır.

Falda Tavus Kuşunu Ufak Boyutlu Görmek

Falda tavus kuşunu küçük boyutlu bakmak benzer şekilde küçük lakin iyi haberler alınacağı üstüne yorulur. Bu bedensel olarak para ya da mülk ve mülk şeklinde olabilir.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/kahve-fali/falda-tavus-kusu-gormek-ne-demek-kahve-falinda-tavus-kusu-sekli-cikmasi-ne-anlama-gelir-6313420