Falda karınca görmek, kişinin sosyal hayatında daha aktif edinmek istediğini ve lüks hayatı yaşamak için mücadele göstereceğini ifade etmektedir. Falda karınca yuvası bakmak ise geçimini sağlama sıkıntılarından kurtulacağına sinyâl etmektedir.

Falda Karınca Görmek

Eğlenmeyi seven ve minik yaşta hayalini kurduğu şatafatlı hayatı benimseyen anlamına gelen falda karınca görmek, fal sahibinin bu arzuları için büyük bedel ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve Falında Karınca Şekli Çıkması

Falda karınca şeklinin çıkması diğer fal yorumlarında küslüklerin sona ermesi olarak cümle parçası edilmektedir. Kahve tabağında karınca şeklinin çıkması, kişinin aşk hayatında olumlu gelişmeler olacağı ve hayatında uzun süredir aradığı kişiyi bulması şeklinde yorumlanıyor.

Falda Karınca Yuvası Görmek

Maddi açıdan refaha erilmesi biçiminde yorumlanmaktadır. Falında karınca yuvası şekli meydana çıkan kişi helal yoldan kazanç karşılamak için dürüst işlere yönelecektir. Dürüst tutumu ve kararlılığı doğru büyük paralar kazanacak olan fal sahibi bu sayede aile içinde de mutluluğa kavuşacaktır.

Falda Karınca Sürüsü Görmek

Aile içinde olduğu değin meslek hayatında da mutlu günlere erişecek olan fal sahibi, uzun yıllar beklediği mertebeye atanacak ve bedensel açıdan kazancı da artmaya başlayacaktır.

Falda Kanatlı Karınca Görmek

Her alanda bahtı açık haberlerin alınacağı anlamına gelen falda kanatlı karına bakmak, fal sahibin kısmetinin açılacağı anlamına da geliyor. Birey eğer bekârsa evlilik yolunda ilk adımı atacak ve bunun yanı sıra meslek hayatında da maaşına zam alacaktır.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/kahve-fali/falda-karinca-gormek-ne-demek-kahve-falinda-karinca-sekli-cikmasi-ne-anlama-gelir-6313418