Çeşitlilik her alanda aradığımız bir vaka değil midir? İş alanında, ilişkilerde, sosyal hayatta, çevremizde, yemeklerde ve muhakkak hediyelerde. Sıradanlık ve tekdüzelik insanın yapısına terstir. Daha öbür ve ilginç şeyler görmek yaşamak isteriz. Çünkü coşku farklılıkta meydana kazanç. Sevdiğimiz insanlara sürpriz yapmadan önce bambaşka olarak neler yapılabilir, günlerce düşünürüz. Binlerce armağan sitesi ve mağazasında öbür olduğunu iddia eden öyle çok armağan var ancak henüz bodo ile tanışmadıysanız olasılıkla hakiki bambaşka hediye ile tanışmadınız.

Bodo niçin mi öbür? Çünkü tarzı bu zamana değin sizlere sunulan aynı tarzların fazla daha dıştan! Deneyim hediye tarzı ile bodo, o kadar fazla aktivite, eğlence, tatil, eğitim gibi alanlarda hediyeler oluşturarak, tek bir platform üzerinden zahmetsizce sevdiklerinizle paylaşabilmenizi sağlıyor. Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlamalar, düğünler, bayramlar, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü gibi her özel vakit diliminiz için sizlere en sıradışı armağan seçeneklerini sunuyor. Gelin inceleyelim!

Bambaşka armağan önerileri

Ilk Önce bodo'dan aldığınız hediyenin, tarzında olan farklılıkla bir adım öndesiniz. Sevgililer Gününde zaten beklenen ve böylece de heyecan yaratmayan çiçek ve çikolatalar yok. Coşku ve eğlence dolu, romantizmi körükleyen özgün deneyimler var! ''SPA ve Masaj'', ''Uçuş'', ''Sürüş Deneyimi'', ''Atış Deneyimi'', ''Tekno'', ''Adrenalin'', ''Romantik'', ''Oyunlar ve Partiler'', ''Tatil'', ''Su Aktiviteleri'' gibi kategoriler, deneyiminizi seçerken size asistan olacak kategorilerden sadece birkaçı.

Günün anlamına ve hediyeyi vereceğiniz kişinin alaka alanına kadar en farklı hediyeler bodo'da! Örneğin: Eşinizle evlilik yıldönümünüz ve doğal olarak ilişkinize renk katacak, ona kıymetli ve özel olduğunu hissettirecek romantizm temalı bir hediye istiyorsunuz. Klişelerden uzakta durun. Sizin için bir önerimiz var! ''İki Birey için At Gezisi''. Birlikte geçireceğiniz bu özel ve romantik süre ilişkinizi canlandıracak ve bilhassa daha önce denemediğiniz bir aktivite ise sizin için oldukça heyecanlandırıcı olacak. Anneler Günü için yeniden, alınması zorunda gibi reklamları yapılan ev eşyası klişeleri, aradığınız değilse deneyimden sonradan annenizi size hayran bırakacak, ''Mix Masajı'' hediyesini ısrarla öneririz.

Öbür armağan fikirleri

En yakın arkadaşınız, yeni meydana çıkan araçların sıkı bir takipçisi ise ona bu deneyimi doğum günü için şüphesiz düşünebilirsiniz, ''Twizy Araçla İstanbul Turu''. Kızınıza mezuniyeti için gökyüzü dolusu coşku hediye edin: ''Karadeniz Üzerinde Minik Uçak Turu''. Bu deneyim, kocanızın aldığı en ayrı ve en heyecan verici armağan olacak: ''Yelkenle Tanışma Eğitimi''. Yeni nişanlanan arkadaşlarınıza, streslerini atacak ve birlikte yeni bir heyecanla tanışacakları, ''İki Birey için ATV Turu''nu nişan hediyesi olarak arzetmek inanılmaz olmaz mıydı? Kardeşinize doğum günü hediyesi olarak kendisini bir kuş kadar özgür, gerçek bir pilot dek kendinden belli hissedeceği, ''Boeing 737 Uçuş Simülatörü'' armağan edin. Bambaşka maceralar arayanlara, ''Yamaç Paraşütü Tandem Atlama ve Video Çekimi''. Doğada, denizde, gökyüzünde ya da şehrin göbeğinde! Bodo'nun tek bir hediyesi ile kendinizi bulmak istediğiniz her yerde bulurken benzersiz maceraların eşliğinde hayatın gerçek tadına varın.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/farkli-hediye-ve-surprizlerin-dogru-adresi-bodo.html