Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Fatma Girik, hayatını kaybetti. Acı haberin arkasında yorumlama yapan Hülya Koçyiğit, yayında konuşmakta zorluk geçerek gözyaşlarına boğuldu.

Çok iyiydi

Koçyiğit, "Başımız sağ olsun. Benim fazla fazla sevdiğim bir arkadaşımdı. Onu kaybettiğimize inanamıyorum. Onu sık sık ziyaret ederdim. Konuşabilmek için kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bir ay kadar önce kendisini ziyaret etmiştim. Fazla iyiydi. Aklı başındaydı. Yürüyemiyordu, onun için fizik tedavi görüyordu. Beni daha sonra ararsanız daha iyi olacak." dedi.

Cüneyt Arıkan ağlamaktan konuşmadı

Canlı yayınına bağlanan Cüneyt Arkın, ağlamaktan konuşamadı. "İnanamıyorum. Bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Gitti yüreğim yanıyor. Yüreğim yanıyor. Ah ah gitti gitti... Allahım katlanma versin. Gözümün önünde o mavi bakışları, o yiğit halleri. Tanıdığım en cesur insandı Öylesine zarif, ince, dünyalar güzeli hanımefendiydi o. Canım canım canım..." diyerek acısını dile getirdi.

Sözün bittiği yerdeyiz

Perihan Savaş da Fatma Girik'in ölümünün arkasından ağlayarak şu açıklamaları yaptı: "Sözün bittiği yerdeyiz fiilen Türk Sineması sahiden çok kayda değer bir değerini daha kaybetti. Ben kendisi ile bir film çektim. Fazla insancıl, fazla dostça filmdeki tüm kıyafetlerimle makyajımla kendisi ilgilendi. Kardeşini oynuyordum onun, gerçekte çok üzgünüm. Söyleyeceklerim bu dek.''

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/fatma-girik-in-ardindan-dostlari-gozyaslarina-boguldu.html