G5 zayıflama aleti vibrasyon yöntemiyle çalışır. Mekanik titreşim dalgaları fizyoterapiyi, selülit tedavisini, deri altı dokuların aktivasyonunu ve vücudun şekillendirilmesini destekler.

G5 Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Deri altı dokuları aktive ederek bölgesel incelmeyi destekler. Vücut şekillendirilir ve toparlanır. Spazmları ve ağrıları gidermede etkilidir ve vücutta biriken laktik asidin dışarı atılmasına yardımcı olur.

G5 Selülit Masajı Uygulamasının Süreleri ve Aşamaları Nelerdir?

Masaj alanında uzman ve bölgesel zayıflama uygulamalarında deneyimli kişiler tarafından yapılır. Uzman tedavi edilecek bölgeye vibrasyon vererek kuvvetli itme uygular. Bu titreşim ve sıkıştırma kuvveti yağların yakılmasını destekler. Uygulama sırasında kilo vermeye, selüliti azaltmaya yardımcı kremler ve yağlar kullanılabilir. Seans sayısı kişinin vücudu analiz edilerek uzman tarafından belirlenir. Seanslar 20 dakika olup ortalama 5-10 seans yapılmaktadır.

G5 Selülit Masajı Uygulamasından Kimler Uzak Durmalı?

Kanama bozukluğu, epilepsi hastalığı, kalp pili, nöromüsküler hastalığı (Eaton Lambert Sendromu, Myasthenia Gravis vb.), aktif yara ve iltihabı olan bölgelerde, yüz felci geçirmiş olanlara G5 Selülit Masajı uygulanamaz. geçen yıl ve hamile olanlar.

G5 Selülit Masajı Uygulaması Öncesi ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Uygulama öncesi aspirin, nöromüsküler bloker, kan sulandırıcı ve alkol kullanılmamalıdır. Uygulama sırasında hafif ağrı hissedilebilir. Uygulama sonrasında yumuşatıcı-yatıştırıcı kremler kullanılabilir. Tedavi edilen bölge güneşe maruz bırakılmamalı ve kişi 3 gün boyunca sıcak su ile duş almamalıdır. Uygulama gününden sonra tedavinin etkinliği yürüyüşle desteklenebilir.