Gelin tacını seçerken nikah mekanı, buna ast olarak gelinlik ve gelin saçı modeli gibi kriterler belirleyici oluyor. Dolayısıyla ufak bir ayrıntı gibi görünse de düğün için tercih edeceğiniz saç ve aksesuar seçimi de son derece kayda değer! Bir Takım gelinler duvağın yanı sıra başka aksesuar uygulamak istemezken; bazıları duvakla uyumlu gelin taçları, gösterişli çiçekler, kalın saç bantları gibi saç aksesuarları kullanmayı tercih edebiliyor.

Tarihi mekan ve otel düğünleri: Abartılı mekanlarda, şişmiş ve balık kesim gelinliklerle büyük ve taşlı gelin tacı modelleri bu mekanlar için yerinde seçim olacaktır.çekler, kalın saç bantları gibi saç aksesuarları kullanmayı tercih edebiliyor.

Havuz başı düğünleri: Çok şişmiş olmayan, A, düz ve balık kesim gelinlikler tercih edilirken bu gelinliklerle swarovski taşlı ve incili gelin tacı modelleri daha şık olacaktır.

Lokanta düğünleri: Sade organizasyonlarda ise sade gelinliklerle birlikte zarif gelin taçlarını düşünebilirsin. Daha ağır bir seçim gerçekleştirmek istiyorsan swarovski taşlı gelin tacı, uygun bir seçenek diyebiliriz.

Plaj düğünleri: Çiçekli gelin tacı modellerinin kır ve plaj düğünleri için uygun gelin saçı aksesuarları kullanımı daha dürüst olacaktır.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/gelin-taclarini-neye-gore-secmeliyiz.html