1. Konserve çorbaABONE OL

1. Konserve çorba

Konserve çorbalar yüksek derecede sodyum içerir. Sodyum vücudumuzdaki suyu emer ve bizi eskisinden daha fazla susamış bırakır.

Konserve çorbalar önerilen jurnal sodyum porsiyonumuzdan daha fazlasını içerebilir. Yüksek sodyum seviyeleri nedeniyle, çok artı konserve çorba harcamak daha pozitif susuz kalmanıza neden olabilir. Bu da susuz kaldıkça ciltte kırışıklara yol açar.

2. Meyveli smoothie

2. Meyveli smoothie

Sağlıklı bir atıştırmalık gibi görünmelerine rağmen, gerçekten şekerle dolular! Çok fazla şeker harcamak, kollajen ve cilt yapınızı etkilediği için deri sağlığıyla bağlantılıdır. Kolajen cildimizi korumak, esnek ve genç yetişmek için önemlidir.

Çok artı smoothie içmek, zamanla cildinizin meyve şekerleri sebebiyle daha sert ve ihtiyar görünmesine neden olabilir.

3. Enerji içecekleri

3. Enerji içecekleri

Bu içecekler ekstra enerji desteğine ihtiyaç duyan cümbür cemaat için çok yardımsever olsa da, doğrusu cildinize hasar veriyor olabilir. Bunun nedeni, cildiniz için zararlı olan şeker ve kafein batmış olmalarıdır. Yüksek miktarda şeker kollajen sağlığınızı etkileyebilirken, kafein sizi ve cildinizi kurutur. Bu, cildinizi hasara ve kırışıklıklara aleyhinde savunmasız bırakır.

4. Derin yağda kızartılmış yiyecekler

4. Derin yağda kızartılmış yiyecekler

Derin yağda kızartılmış yiyecekler yalnızca sağlığımız için fena yok, bununla birlikte bizi daha yaşlı gösteriyorlar. Bunun nedeni, derin yağda kızartılmış yiyeceklerin vücudumuzdaki iltihaplı bileşikleri artırmasıdır.

Bu vücudumuzu tahriş ettikleri ve cildimizi alevlendirerek güneşten gelen dış hasara aleyhinde daha savunmasız bırakarak kırışmalarına niçin olabilecekleri anlamına gelir.

5. Pirinç patlağı

5. Pirinç patlağı

Daha dinç bir seçenek gibi hissettiren bir atıştırmalık olarak tanıdık pirinç patlaklarının fiilen yüksek bir glisemik indeksi vardır. Esas olarak bu, vücudumuz kadar şekerlerle benzer şekilde parçalandıkları anlamına kazanç. Vücudumuzda çok fazla şeker olması kolajenimizi azaltır ve yaşlanma belirtilerini artırabilir.

6. Margarin

6. Margarin

İlk önce tereyağından daha sağlıklı olduğu düşünülüyordu, ancak doğrusu içinde zararlı çoklu doymamış yağlar var. Fazla pozitif margarin yemek, bu yağlar nedeniyle cildinize hasar verebilir, kuru hissetmesine ve daha kırışık görünmesine niçin olabilir.

bununla birlikte, doymuş yağ oranı düşük olan ve trans yağ içermeyen margarini eksik miktarda tüketebilirsiniz.

7. Makarna

7. Makarna

Makarna, beyaz pirinç ve ekmek gibi tamamlanmış karbonhidratlar cildinize zarar verebilir.

Hepsinin vücudun şeker seviyeleri üzerinde büyük etkisi vardır. Bu cildinizin daha az esnek, daha mat ve buruşuk bir hale getireceği anlamına kazanç.

8. Agave şurubu

8. Agave şurubu

Bu bal alternatifi sahiden fruktoz açısından çok yüksektir ve bu da AGE'lerin oluşmasına niçin olur. AGE'ler hücresel zarar ve iltihaplanma ile bağlantılıdır. Sizi daha pozitif kırışıklık ve yaşlanma lekeleri ile baş başa bırakabilir.

9. Aromalı yoğurtlar

9. Aromalı yoğurtlar

Bu lezzetli ufak ikramlar göründükleri değin yararlı yok. Çünkü bu minik kapların içinde büyük miktarda şeker saklı.

Onları yediğimizde, bu şekerler kollajen ve elastindeki amino asitleri yakalar ve kırar. Bu hasar cildimizin erken yaşlanmasına ve sarkık görünmesine neden olabilir.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/genc-bir-cilde-sahip-olmak-isteyenlerin-uzak-durmasi-gereken-9-besin-6415613