Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi görebilen Vuslateri, ardından da üzerine kaynar su dökülmesi sonrasında hastanelik olmuştu. Çare gördükten daha sonra zorlama zamanları geride bırakan 34 yaşındaki oyuncu, yanık izlerinin kırmızıdan mor renge dönüştüğünü, bacağındaki yanığın çok yavaş geçtiğini aktardı.

"Kendimi kabul etme zamanındayım"

Yaşadığı olayın psikolojik etkileri hakkında konuşan Gonca Vuslateri, şu ifadeleri kullandı: "Şu an çok iyiyim. Hastaneden çıktım. Setlere başladım. derhal aralıksız bir Netflix filmi çekiyoruz. Şu an için her şey yolunda gidiyor. Keyfim fazla uygun diyecek de bir şey bulamıyorum. Çünkü hakikaten 35 gün hastanede yatınca özlemle ısrarla sadece işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım iyileşiyor. Uzun zamana yayılan yaklaşık 10 işlem, PRP ve kök gözenekli olan tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı bütün operasyonlar gerçekleştirildi. Lakin bundan böyle psikolojik olarak kendimle barışma onaylama ve bunun azıcık zamana yayılacağını iyileşme onaylama zamanındayım.”

"Canımın acısı yeni geçti”

Bol bol meditasyon yaptığını söyleyen Vuslateri, "İşim de çok iyi geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. But bileğimde küçük bir zorlanma var. Yani gören insanların vücudumuzda değiştiremeyeceğimiz yaralara karşısında haklı olarak toleransları fazla düşük ve fakat onların verdiği o büyük tepkiler karşı sizin de duygusallaşmamanız olası değil" dedi.

Meşhur oyuncu daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Allah fiilen vücudumda değiştiremeyeceği özellikleri olan herkese katlanma ve kendiyle barışık bir irade versin dilerim. Doktorum uzun bir süre güneşi ve denizi bana yasakladı ama tatil yapacağım.”

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/gonca-vuslateri-uzun-bir-sure-gunes-ve-deniz-yasak.html