Kap; pek çok farklı ortamda giyilebilen, kullanışlı ve şık bir dış giyim ürünüdür. Özellikle mevsim geçişlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Hafif ve rahat kumaş yapısı sayesinde gardıroplar için vazgeçilmez bir parça olma özelliğini her zaman korumaktadır.

Levidor, 1996 senesinden bu yana ürettiği kaliteli ürünler ile son derece tecrübeli bir markadır. Müşterilerinin istek ve memnuniyetlerini her zaman göz önüne bulundurmaktadır. Oldukça kaliteli kumaşlardan üretilmiş olan uygun fiyatlı ürünleri ve güvenilir alışveriş hizmetiyle ön plana çıkmaktadır. Siz de serin havalarda rahat kumaş yapısı ile sıkça tercih edilen birbirinden farklı kap modelleri için Levidor’a göz atabilirsiniz.

Levidor Kap Modelleri

Sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde sıklıkla tercih edilen tesettür kap modelleri kumaş, desen ve renk bakımından birbirinden farklıdır. Levidorda satışa sunulan söz konusu giyim ürünleri, su geçirmez bir yapıya sahiptir. Ayrıca ilgili ürünlerin iç kısımlarında değiştirilebilir astar da bulunmaktadır. Kumaş yapıları ise ağırlık hissi yaratmayan bir yapıdadır. Levidor’da en sık tercih edilen modeller aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Fermuarlı

Kapüşonlu

Dantelli

Kapüşonlu tesettür kap, günlük ve rahat bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olan bir giyim ürünü olarak ön plana çıkar. Fermuarı sayesinde spor şık bir tarz elde etmenize yardımcı olan fermuarlı modeller ise son derece rahat bir kullanım imkânı sunar. Tesettür giyim kapsamında yer alan dantelli, dinamik kombinler yapmaktan hoşlananlar için oldukça idealdir.

Levidor’da bulunan tüm kap modellerinin farklı renk ve beden alternatifleri bulunmaktadır. Geniş ürün çeşitliliği, her müşterinin kendisine uygun ürünlere oldukça kolay bir şekilde ulaşmasına imkân tanır.

Levidor Kap Fiyatları

Özellikle mevsim geçişlerinde ilginin bir hayli arttığı tesettür kap modelleri, hemen her dönemde gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek ürünlerdir. Levidor web sitesinde yer alan ilgili ürünlerin fiyatları, kumaş yapısı ve sahip olunan özellikler doğrultusunda farklılık gösterebilmektedir. Dilerseniz siz de Levidor’u ziyaret edebilir, kendi tarzınıza en uygun ürünlere son derece hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.