Temel kaz ayakları neden oluşur ABONE OL

Temel kaz ayakları neden oluşur?

İlerleyen yaşla birlikte cildin gergin, genç görünümünü kaybetmesi, uzun yıllar makyaj yapılması, ağır kozmetik ürünlerinin kullanımı, strese ast olarak yamalı uyku ve besin alışkanlıklarına değin sıralanıyor.

Hem sigara ve alkol tüketimi, eksik su tüketimi ile birlikte cildin nemden yoksun bırakılması, şekerli yiyeceklerin, fazla yağlı besinlerin pozitif tüketilmesi gibi faktörler cilt dengemizle oynar ve ince çizgilerin oluşumuna sebebiyet verir.

Kaz ayaklarının giderilmesi ve estetik uygulamaları

Kaz ayaklarının giderilmesi ve estetik uygulamaları

Kişisel önlemlerin ve kozmetik ürünlerin yetersiz geldiği noktada artık kaz ayakları için estetik müdahalelerin zamanı kazanç ve alanında bilirkişi hekimler kadar birey için en yerinde tedavi yöntemleri belirlenerek sorun kalıcı olarak çözülür.

Kaz ayakları tedavisinde farklı yöntemler mevcuttur. Bu yöntemler: Botulunium toksin uygulaması, hyluronik asit dolgu ve mezoterapidir.

Kaz ayakları estetiği için en uygun zaman

Kaz ayakları estetiği için en uygun süre

Yaşlanma belirtilerini genel olarak 30'lu yaşların başlarında göstermeye başlar.

Bu yaşlarda, deri artık yeni hücre oluşumunu azaltır, bununla beraber esnek özelliğini kaybetmeye ve sarkmaya, kırışmaya başlar.

Bu aşamada yapılan estetik işlemler geç kalınmadan hatasız sonuçlar verir.

aynı zamanda, kaza ayakları tedavisi için bir yaş aralığı yoktur, yalnızca bir işlemle birlikte destekleyici uygulamalarla başarılı sonuçlar elde edilir.

Kişinin yaşı ilerledikçe, çizgileri derinleştikçe, örneğin botoksla birlikte dolgu işlemi de yapılır ama, sorun en ince ayrıntısına kadar çözülsün.

bununla birlikte göz çevresi lazer işlemleri, yanak estetiği de kaz ayakları uygulamaları ile birlikte yapılarak tamlık elde edilebilir.

Kaynak: www.milliyet.com.tr