Astrolog Aslıhan KozlucaABONE OL

Astrolog Aslıhan Kozluca

21 Aralık’ta manâlı bir gökyüzü görünümü ile haftaya başlıyoruz. Kova burcuna geçiş yapanSatürn ve Jüpiter’in yeni bir döngü başlatacakları kavuşumları gerçekleşiyor. 20 senede bir hizalanan bu iki manâlı sosyal gezegen, buluştukları burcun doğasında 20 yıllık yeni bir işlem başlatırlar. Biz de 21 Aralık itibariyle Kova çağına girmiş oluyoruz.

Teknolojinin tez ilerleyeceği, bireysel özgürlüklerin yük kazanacağı ve yenilik isteyenlerle eskiyi savunanların çatışacağı bir dönem bizi bekliyor. Bu kavuşumla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi Sahipkıran yazımdan okuyabilirsiniz.

Kuzey yarım küredeki en uzun gecenin yaşandığı kış gün dönümü olan 21 Aralık’ta Merkür ve Güneş Oğlak burcuna geçiş yapacak. Çoktan bütün Oğlak burçlarının doğum günü kutlu olsun. İletişim şeklimizi belirleyen Merkür 8 Ocak’a değin bize daha önemli konuşma ve stratejik düşünme eğilimi verecek.

23 Aralık Çarşamba sert açıların etkisi altındayız. Keza gerginliğe, öfkeye keza de yangın ve patlama ihtimallerine karşısında özenli olmakta avantaj var. Otorite figürleri ile çatışmaya girmekten de kaçınılması gereken bir gün.

25 Aralık Cuma ise olaylara farklı perspektif geliştirerek daha bereketli sonuçlar alma, iletişimde olumlu akıntı içinde olma konusunda destekli bir günde olacağız. Projeler, ödevler, görüşmeler için değerlendirilebilir.

21 Aralık haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

21 Aralık haftası yükselen burçlara kadar alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

YÜKSELEN KOÇ

Satürn-Jüpiter kavuşumu, sosyal çevre ve ideallerin bitmiş yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta işle ve fiziksel konularla ilgili hoş görüşler üretilebilir, bereketli araştırmalar yapılabilir. Hafta ortasında otorite figürleriyle iletişimde sakin kalmaya uyarı edilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

YÜKSELEN BOĞA

Satürn-Jüpiter kavuşumu, kariyer ve toplumsal rolün tekrar yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta bireysel konularda bambaşka düşünmenin getireceği faydalar görülebilir. Bilhassa hafta ortasında abartılı tepkilerden uzak durmak, seyahatler konusunda tedbirli edinmek kayda değer.

YÜKSELEN İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER

Satürn-Jüpiter kavuşumu, eğitim konularının, hayata gösterme şeklinin ve yurt dışıyla olan ilişkilerin yeniden yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta kısıtlanmış hissedilen alanlarda bambaşka yaklaşımlar geliştirerek ilerleme sağlanabilir. Arkadaşlarla ilgili yaşanacak sorunlar gündemde olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ

Satürn-Jüpiter kavuşumu, mali konular, diğer kaynaklardan elde edilen gelirler ve cinsellikle ilgili kalkınma olacak bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta kişisel hedefler konusunda öbür fırsatlarla karşılaşılabilir. Bilhassa hafta ortasında keza ikili ilişkilerde ayrıca de işte tepkisel olmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

YÜKSELEN ASLAN

Satürn-Jüpiter kavuşumu, birlikteliklerde ve iş birliği gerektiren konularda yeniden yapılanma yaşanacak bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta işle ve jurnal işleyişle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili daha titiz olmakta üstünlük var.

YÜKSELEN BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK

Satürn-Jüpiter kavuşumu, jurnal hayat rutinlerinin ve sağlıkla ilgili konuların yeniden yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta aşk hayatında ve eğitim alanında hoş gelişmeler yakalanabilir. Çocuklarla ilgili yaşanabilecek minik kazalara da dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ

Satürn-Jüpiter kavuşumu, hayattan alınan keyif, aşk ve çocuklarla ilgili konuların tekrar yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta konut ve aile konularında maddesel rahatlama sağlayacak fırsatlarla karşılaşılabilir. İkili ilişkilerde abartılı tepkilerden uzaktan durmak, ev kazaları konusunda da tedbirli elde etmek önemli.

YÜKSELEN AKREP

YÜKSELEN AKREP

Satürn-Jüpiter kavuşumu, aile ilişkileri, yaşanan alanın değişimi, ebeveynler ve gayrimenkullerle ilgili konuların tekrar yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta yakın çevrede ve ikili ilişkilerde güzel gelişmeler yaşanabilir. Trafikte özenli olmaya ve alıştırma ortamında ağırbaşlı kalmaya özen gösterilmeli.

YÜKSELEN YAY

YÜKSELEN YAY

Satürn-Jüpiter kavuşumu, irtibat kurma şeklinin, düşüncelerin, yakın çevre ilişkilerinin ve eğitimle ilgili konuların bitmiş yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta alıştırma ortamında ve gündelik düzenle ilgili güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Artı harcamalara ve aşk hayatında ani çıkışlara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK

Satürn-Jüpiter kavuşumu, maddesel konularla, bir şeyler üretmekle ve öz değerle ilgili konuların her tarafta yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta çocuklarla ve aşk hayatında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ebeveynlerle ve evle ilgili konularda hafta her tarafında ihtiyatlı olmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

YÜKSELEN KOVA

Satürn-Jüpiter kavuşumu, kişisel değişimi içeren tüm konuların baştan yapılanacağı bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta evde, aileyle birlikte uzun zamandır halledilemeyen işler tamamlanabilir. Trafikte titiz olmaya ve yakın dost, kardeş ilişkilerinde ağırbaşlı kalmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

YÜKSELEN BALIK

Satürn-Jüpiter kavuşumu, hayatın anlamını daha pozitif sorgulatacak, bitirilmesi gereken ilişkileri sonlandıracak bir döngüyü başlatıyor. Bu hafta arkadaşlarla ve kardeşlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Mali konularda yaşanabilecek ani gelişmelere karşısında sakin karar verebilmek manâlı.

Sevgilerimle, Aslıhan Kozluca

Kaynak: www.milliyet.com.tr