Dünyaca meşhur oyuncu Jennifer Lawrence; Leonardo DiCaprio, Meryl Streep ve Kid Cudi ile başrolleri paylaştığı Don't Look Up filminin New York'taki galasına gitti.

Özel hazırlandı

İlk bebeğini bekleyen 31 yaşındaki Oscar'lı oyuncu, Dior imzalı elbisesiyle beğeni topladı. Lawrence, kıyafetini Tiffany & Co marka mücevherlerle tamamlamıştı.

Leonardo daha artı para aldı

Lawrence, geçen ay verdiği bir röportajda kendisinden daha artı ödenti aldığını söylediği DiCaprio ile birlikte kırmızı halı pozu verdi. Meşhur oyuncu, kadınlar ve erkeklerin Hollywood'daki vergi eşitsizliği hakkında konuşurken, kendisi filmden 25 milyon dolar alırken, Leonardo DiCaprio'nun ise 30 milyon dolar kazandığını öğrendiğini açıklamıştı.

"Kendime kızdım"

Lawrence, 2016'da meşhur ekonomi dergisi Forbes'a yaşadığı ödenti adaletsizliğini, "Sony'nin hack'lenmesinden sonra, 'penis sahibi' meslektaşlarımdan eksik kazandığım ortaya çıktı, oysa Sony'ye yok, kendime kızdım. İyi bir müzakereci değildim ve erken pes ediyordum. İhtiyacım olmayan miktarlar için tartışmak istemiyordum. Bu konuyu önemsiz bulduğum için bana kızmayın.” diye anlatmıştı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/hamile-jennifer-lawrence-galada.html