Astrolog Aslıhan KozlucaABONE OL

Astrolog Aslıhan Kozluca

Bu hafta Uranüs etkisini yoğun hissedeceğiz. Otoriteden hoşlanmayan, nesnel ve sezgilere açık bir zihne sahip olan Uranüs, değişimlerin ve sürprizlerin gezegenidir. Bu sebeple de kalıcı değerinde oluşturmayı ve düzeni temsilci Boğa burcu ile anlaşmaz. 2026 yılına dek Boğa burcunda ilerleyecek Uranüs, yaptığı engebeli açılarla tetiklendikçe bizlere parasal alanda, değer ve serbest konularında olaylar yaşatacak. Daha engebeli açıları da doğal afetler olarak karşımıza çıkacak.

Pazartesi para piyasalarında ani değişimler, beklenmedik harcamaların çıkması yaşanabilir. Bilhassa bu hafta bedensel konularda tehlike almamaya uyarı edilmeli.

19 Ocak Salı gecesi Güneş Kova burcuna geçiş yapıyor. Çoktan bütün Kova burçlarına hoş bir yaş diliyorum. Çarşamba öfke kontrolüne dikkat edilmesi gereken bir gün. bununla birlikte patlamalar ya da şiddet içeren konular daha ön planda olabilir.

Hafta sonu ise ne istediğini bilen lakin olaylara birazcık kötümser şekilde yakında olacak olan bir halimiz var. Önyargılı ve direten bir enerjide olmazsak, ikili ilişkilerde güzel zaman geçirme fırsatımızı değerlendirebiliriz.

Aşırılıklardan uzaktan durmaya niyetlenmek, fazla harcamama yapmamak hafta sonu dikkat edilmesi gereken konulardan. Boğaz ve boyun bölgesindeki hassasiyet artı olacağından bu bölgelere karşı da ihtiyatlı olmakta menfaat var.

18 Ocak haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

18 Ocak haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde fiziksel konularda ani karar vermekten kaçınılmalı. Dost çevresinde diretmelerden, inatlaşmadan uzakta kalmak çatışmaları önleyecektir. Hafta sonu hedeflere odaklanarak geçebilir. İlham gerektiren işlerde güzel sonuçlar elde etmek olası.

YÜKSELEN BOĞA

YÜKSELEN BOĞA

Maddi aktivitelere, öfkeyi yoklama edebilmeye siklet verilmesi gereken bir hafta. Kariyer hayatında yargılayıcı tavırlara ast gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu iş konularına odaklanılabilir. Arkadaşlarla yaşanabilecek hoş paylaşımlar, neşeli sohbetler değerlendirilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER

Geri plana itilmiş konularla ilgili ani tepkiler verme eğiliminin yüksek olduğu bir hafta. Özellikle inanışlar ve yurt dışı konuları öne çıkabilir. Hafta sonu bu konuları daha ciddiye alma, azıcık da kederli yaklaşma hali olabilir. Kayıplardan ders dışlamak, olayın üstünlük tarafını görmeye odaklanmak iyi gelecektir.

YÜKSELEN YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ

Arkadaşlar ve sosyal hayatla ilgili planlar konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Mümkün olduğunca fevri tepkilerden uzakta durmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu mali konular daha artı gündemde olabilir. Karanlık tablo çizerek ikili ilişkilerde yaşanabilecek fırsatlar kaçırılmamalı.

YÜKSELEN ASLAN

YÜKSELEN ASLAN

Hafta genelinde sorumluluklar ve iş hayatındaki konular ön planda. İş birliği yapılması konusundaki tepkilerin dozuna dikkat edilmeli. Hafta sonu ikili ilişkilere daha çok odaklanılacak. Şifa çalışmaları için de uygun bir vakit olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK

Kalıplaşmış inançlarla ilgili konuların ağırlıklı gündemde olacağı bir hafta. Günlük işleyişe veya birlikte çalışılan kişilere karşı tepkilere dikkat edilmeli. Afiyet konusunda da hassasiyetler olabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerde hoş paylaşımlar laf konusu.

YÜKSELEN TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ

Parasal konularda, özellikle de giderleri ilgilendiren alanlarda değişen durumlar yaşanabilir. İkili ilişkilerde kıskanç tepkiler vermemeye uyarı edilmeli. Hafta sonu çocuklarla ilgili konulara daha fazla odaklanılabilir. Evle ilgili becerikli, estetik düzenlemeler için yerinde süre.

YÜKSELEN AKREP

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerle ilgili beklenmedik gelişmelerin ön planda olacağı bir hafta. Olaylara muhtemel olduğunca geniş açıyla bakmaya çaba edilmeli. Hafta sonu ev ve aile ilişkilerine yoğunlaşılabilir. Sanatsal konularla, iletişim konularıyla ilgilenmek iyi gelecektir.

YÜKSELEN YAY

YÜKSELEN YAY

Sağlık konularında temkinli olunması gereken bir hafta. Alıştırma ortamındaki ilişkilerde de tepkilere uyarı edilmeli. Hafta sonu yazı, eğitim, veri paylaşımı konularına odaklanılabilir. Aileyle geçirilen neşeli paylaşımlar haftanın stresini azaltacaktır.

YÜKSELEN OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK

Çocuklarla ve özel hayatla ilgili fevri tepkilere uyarı edilmesi gereken bir hafta. Beklenmedik harcamalar olabilir. Hafta sonu öz değerle ilgili olaylara kötümser yaklaşma eğilimi olabilir. Yakın çevreyle, kardeşlerle vakit dinmek iyi gelecektir.

YÜKSELEN KOVA

YÜKSELEN KOVA

Ailevi konularla ilgili ani tepkiler vermemeye dikkat edilmesi gereken bir hafta. Sağlık Durumu konuları da gündemde olabilir. Hafta sonu bireysel hedeflere odaklanılabilir. İçsel araştırmalar, psikoloji ile ilgili konular iyi gelecektir.

YÜKSELEN BALIK

YÜKSELEN BALIK

Yakın çevre ilişkilerinde geçmiş konularla ilgili umulmadık olaylar gelişebilir. Dürtüsel davranmamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu geçmişe daha çok odaklanılabilir. Mümkün olduğunca yeni hedeflere, geleceğe ait planlara yönelmek iyi gelecektir.

Sevgilerimle, Aslıhan Kozluca

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/haftalik-burc-yorumlari-18-24-ocak-haftasi-burc-yorumlari-6406909