Sevilen dizi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta 'Kuzey' karakterini canlandıran İsmail Demirci ile mutlu bir yaşam sürdüren Hande Soral, evliliği hakkında konuştu. Dergiye röportaj veren Soral, eşi ile rol aldıkları diziler sebebiyle uzun süredir görüşemediklerini söyledi. 34 yaşındaki oyuncu, "2 yıldır diğer şehirlerde yaşıyoruz. Fazla güç. İlişkimize etkisi fazla istek ama bunun geçici bir vakit olduğunu bildiğimiz için sabrediyoruz" dedi.

"Hala yeni evli sayılırız”

Hande Soral, "Sence evlilik vakit içinde nasıl bir değişim geçiriyor?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Bizde durumlar ayrı; 3 yıldır evli olup, 2 yıldır öbür yaşıyor gibiyiz. Az Önce değişmeye, evrilmeye süre bulamadık. Hala yeni evli sayılırız.”

Oyuncu, eşiyle bir arada olduklarında nasıl vakit geçirdiklerini ise, "pek uzun zamandır ayrıyız oysa, bu aralar birlikte olduğumuz süre uzun uzun sohbet ediyoruz. Birlikte bakmak için beklediğimiz filmleri seyrediyoruz. Fakat beraber en fazla seyahate çıkmayı seviyoruz" sözleriyle anlattı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/hande-soral-3-yildir-evliyiz-2-yildir-ayri-yasiyoruz.html