Kadınlar için iç giyim ürünleri önemlidir çünkü yapılan kombine uygun olan iç giyim ürünlerinin seçim edilmesi gerekir. Hangi kıyafet ile hangi sütyenin daha uygun olduğunu biliyor olmak, kusursuz görünmenin püf noktalarından biridir. Bu kapsamda her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken sütyen modellerinin neler olduğunu anında aktaralım.

Straplez

Bu sütyen modellerine bilhassa yaz mevsiminde çoğunlukla ihtiyaç duyulduğunu belirtmemiz gerekiyor. İp askılı ya da askısız kıyafetler giymek istediğinizde sütyen askılarının görünmesi nahoş bir duruşa sebep oluyor. Bunun önlemenin yolu da muhakkak straplez kesim iç giyim ürünlerini seçim etmekten geçiyor.

Dolgulu

Dolgulu sütyen modelleri çoğunlukla ufak göğüslere sahip olan kadınlar göre tercih ediliyor. Göğüslerin daha büyük görünmesini temin etmek için özel olarak dizayn edilen bu tasarımlar da kadınların dolabında bulunmalı! Bu Vesile Ile göğüs dekoltesini ön plana çıkarmak istediğiniz zamanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Push – up

Bu sütyenlerin özelliği ise göğüsleri birazcık daha yukarıya kaldırıyor olmasıdır. Dolayısıyla daha dikey bir göğüs görünümü elde etmek istediğinizde tercihinizi bu tasarım seçeneklerinden yandan kullanmalısınız. Dikişsiz olarak tasarı edilen parçalar ise en ince kıyafetlerin aşağıda deha güvenle kullanılabilir ve iz yapmaz.

Toparlayıcı

Tahmin edebileceğiniz gibi toparlayıcı sütyenler sarkıklık veya büyük göğüs sorunu yaşayanlar için doğru seçim olabilir. Slim fit kesim gizli gömlekler kullanacağınız zaman bu sütyenlere ihtiyacınız olacaktır. bu nedenle dolabınızda birkaç adet de olsa toparlayıcı formda olan sütyenlerden bulundurmaya itina göstermelisiniz.

Tişört

Sütyen çeşitleri aralarında kuşkusuz en fazla seçim edilenlerden biri de tişört sütyenleridir. İnce kumaşlardan hazırlanan tişörtler ile birlikte tatbik için hazırlanan bu parçalar çoğunlukla sade ve düz bir görünüme sahip olur. Özelliği ise tişört aşağı iz yapmıyor olması ve dolayısıyla tişörtün kusursuz bir duruş sergilemesini sağlamasıdır.

Silikon

Silikon materyalden hazırlanan bu sütyenler ise göğüslere hafifçe yapışıyor ve kaymadan uzun zaman kullanılabiliyor. Sırtı açık kıyafetler tercih ettiğinizde sütyenin sırt kısmının görünmesini önlemek için bu sütyenleri kullanmanız gerekebilir. Yukarıda sıraladığımız tasarımların tamamını incelemek isterseniz Penti internet sitesini ziyaret edin. En nitelikli kumaşlardan hazırlanan en şık sütyenleri bu siteden uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/her-kadinin-dolabinda-bulunmasi-gereken-sutyen-modelleri.html