Cildinizi kurutabilirABONE OL

Cildinizi kurutabilir

Kahve, tuvaleti daha sık kullanmanıza niçin olduğu için vücudunuzu kurutur. Susuz kaldığınızda, toksinlerin cildinizden ve vücudunuzdan atılması daha zordur.

Çok artı kahve içmek cildi kurutur. Kuruyan deri, erken kırışıklıklar gibi çeşitli sorunlara aleyhinde daha savunmasız ışık halkası kazanç.

Daha uykulu hissedebilirsiniz

Daha uykulu hissedebilirsiniz

Kafein, gerginlik hormonlarının seviyesini ikiye katlar ve uykuda sorunlara yol açarak yorgunluğa niçin olabilir. Güne şekerli bir fincan cappuccino ile başlarsanız, kısa bir zaman daha sonra yeniden uyku sersemi hissedebilirsiniz.

Bunun nedeni, vücudumuzun şekeri dengelemek için insülin üretmesi ve kan şekeri seviyenizin düşmesine neden olarak enerji eksikliği ve kaygıya niçin olmasıdır.

Vücudunuz temel mineralleri daha çabuk kaybedebilir

Vücudunuz esas mineralleri daha tez kaybedebilir

Sabahları kahve içmek çoğu esas vitamin ve minerali kaybetmenize niçin olabilir. Asap sistemimiz için hayati tartı taşıyan demir, magnezyum ve B vitaminlerinin emilimini sabote edebilir.

Mide rahatsızlıklarına yol açabilir

Mide rahatsızlıklarına yol açabilir

Sevdiğiniz içeceğiniz sabahtan uyanmanıza tezgâhtar olurken, aynı zamanda tuvaleti daha sık kullanmanıza neden olabilir. Kahve asap sistemimizi harekete geçirir ve bu da bağırsağı etkileyerek ishale niçin olabilir.

Bir De çoğu insan sabahleyin kahvesine süt ya da krema eklemeyi sever. Laktozu sindirmekte zorlanan kişilerde mide rahatsızlığı görülme oranı artar.

Kilo almaya neden olabilir

Kilo almaya neden olabilir

Sade kahve yağ yakmanıza asistan olsa da sağlıklı uyku düzeninizi bozabilir. Yeterince uyuyamadığınızda, daha aç hissedersiniz ve tatlı atıştırmalıklar için daha artı özlem duyarsınız.

Bunun yanı sıra tatlandırılmış karışımlara sahip çoğu kahve şeker ve kalori ile doludur. Bu da pozitif kilo almanıza neden olabilir.

Kaygıyı daha da kötüleştirebilir

Kaygıyı daha da kötüleştirebilir

Sabah uyandığınızda, stres hormonu seviyeleriniz genel olarak en yüksek seviyededir. Kafein uyarıcı olduğu için vücudunuza gergin bir tesir verir ve hatta bazı halk müziği için anksiyete ataklarını tetikleyebilir.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/her-sabah-kahve-icenler-dikkat-vucudunuz-bu-hale-gelebilir-6431805