Severek ya da görücü usulüyle her ne olursa olsun ilk günkü heyecanını zamanla monotonluğa ve sıradanlığa bırakan ilişkinize heyecan katmak, aşkınız tazelemek ister miydiniz? Bunu yapmak sizlerin elinde!

Şöyle bir düşünün bakalım son bir haftanız ayda ayınız nasıl geçiyor diye? Sizlerde gayet sıradan olduğunu göreceksiniz.
Bu sıradanlığı bozacak farklı şeyler yapmaya ne dersiniz peki.

İlişkilerin monotonlaşmasında en büyük etkiyi çocuklar yapmaktadır. Çocuk olduktan sonra eşler eve bağlanır ve baş başa bir şeyler yapamaz duruma gelirler ve ilk günlerdeki heyecanını kaybederler.

Mesela çocuklarınızı bir büyüğe bırakarak baş başa bir şeyler yapmaya ne dersiniz? Özel bir restoranda güzel bir yemek yiyerek ardından birlikte müzik dinleyebileceğiniz ya da dans edebileceğiniz bir mekana gitmeye ne dersiniz?

Yâda uygun bir il dışı seyahati yapmaya sadece hafta sonu, 2 günlük bir kaçamak için zaman ayırmaya? Düşünsenize bulunduğunuz şehirden uzaklarda birlikte bir şey yapmak size iyi gelmez mi? Belki çıktığınız tatilin otel odasında romantizm yaşayabilirsiniz.

İlla iş çıkışı evdeki sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda değilsiniz. Alın çantanızı eşinizin elinden tutun ve plansızca bir sinemaya girin.

Monotonluğu ortadan kaldıracak başka bir yöntemde dikkatleri üzerinize çekmektir. Dış görünüşünüze ne kadar dikkat ediyorsunuz? Eşinizin sevdiği ya da dikkatini çekecek türden giyinmeyi denediniz mi?

Ona farklı görünmek için marjinal bir saç modelini kullanabilirsiniz. Daha etkileyici parfümler onu size daha fazla bağlayacaktır.

Eskiyi hatırlayın evlenmeden önce yada yeni evliyken “seni seviyorum" kelimesini ne kadar da sık söylüyordunuz. Şimdi bunu ne kadar sıklıkla yapıyorsunuz? Hemen şimdi oturduğunuz kalkın alın elinize telefonunuzu ve eşinize ait hislerinizi yazarak son cümlenizi seni seviyorum kelimesi ile bitiriniz. Göreceksiniz eşinizde size tepki verecektir. 

Eşinizin ayakkabısının içerisine güzel bir not yazarak bırakın. Sabah işe giderken ayakkabısının içerisindeki notu okuduğunda çok mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

Bu şekilde küçük küçük detaylarla çok daha heyecanlı ve hareketli bir yaşama merhaba diyebilirsiniz. Hayal edin ve uygulayın gerisi zaten kendiliğinden kolayca gelir.