Amerikalı oyuncu Jamie Lee Curtis, 78. Venedik Film Festivali'nde Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) adlı filminin galasına katıldı. 62 yaşındaki meşhur oyuncu, 1978'de oynadığı ilk sinema filmi olan ve Laurie Strode rolüyle ünlenmesini sağlayan Cadılar Bayramı (Halloween) filminin devamı niteliğindeki yeni filminin galasından önce Hayat Boyu Galibiyet Altın Ayı Ödülü'nü aldı.

"Derhal gerçekleşmesi benim için manalı”

Ödülünü alırken hitabe yapan Curtis, "Venedik Milletlerarası Film Festivali tarafından bu şekilde onurlandırılmış olmaktan dolayı gururluyum. Bu sektörde Yaşam Boyu Galibiyet ödülü alacak kadar uzun süredir bulunmam imkansız görünüyor ve Halloween Kills ile hemen gerçekleşmesi benim için özellikle anlamlı” dedi.

Curtis keza, "Cadılar Bayramı ve Laurie Strode ile ortaklığım kariyerimi başlattı ve sürdürdü. Bu filmlerin dünya çapındaki izleyiciler kadar sevilen yeni bir seriye dönüşmesi bir hediyeydi ve öyle de kalacak” diye konuştu.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/jamie-lee-curtis-venedik-te-yasam-boyu-basari-altin-ayi-odulu-nu-aldi.html