"Big Lebowski" filmiyle hafızalarda yer edinen Amerikalı oyuncu Jeff Bridges, daha önce lenfomaya yakalandığını açıklamıştı. Bridges'tan hoş haber geldi. Hastalığının ilerlemesinin durduğu öğrenilen Jeff Bridges, mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Kanseri yenen meşhur aktör, FX için çekilen "The Old Man" adlı filmin setine dönmeye hazır olduğunu açıklama etti. 71 yaşındaki Bridges, güzel haberi Instagram'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

"Artık daha iyi hissediyorum”

Lenflerindeki kitlenin küçüldüğünü söyleyen ünlü oyuncu, lenfomayla mücadelenin Covid-19 ile mücadelenin yanında hafif kaldığını savundu.

Demin aşı vurulamadan ocak ayında koronavirüse yakalanan Jeff Bridges, "Covid beni mahvetti. Çift doz aşılıyım ve bundan böyle daha iyi hissediyorum." dedi.

İyileşme yolculuğunda şahane bir terapistle çalıştığını da dile getiren Bridges, "Yakın zamana değin etrafta birlikte dolaşmak zorunda kaldığım oksijen desteğinden kurtulmaya odaklandık. Çıkardığı ses bana Darth Vader'ı hatırlatıyor." şeklinde konuştu.

"Kızımla dans edebileceğim"

"Cennetin kapısına yaklaşırken (tüm gece çığlıklar atarak, inleyerek) acı dolu anlar yaşarken, sonuçta çoğu zaman mutlu ve şen hissettim." diyen Jeff Bridges, "Hayat kısa ve güzel. Aşk etrafımızda ve daima mevcut..." mesajını verdi.

Oscar'lı oyuncu, iyileşme sürecinde 35 yaşındaki kızı Haley'nin düğününde yanında yürüme isteğinin daha iyi olmasını sağladığını açıkladı. Bridges, konuyla ilgili, "Onunla yalnızca yürümeyeceğim, aynı zamanda baba-kız oksijen desteksiz dans edebileceğim." fadelerini kullandı.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/jeff-bridges-kanseri-yendigini-acikladi.html