Üç haftaya kadar dayanıklı ve güzel görünümlü tırnaklar bütün kadınların hayalidir. Bu hayaliniz için tercih edebileceğiniz yer kadıköy kalıcı oje uygulamasında öne çıkan Bonita Nail güzellik merkezidir. Bizleri tercih ederek kaliteli ve temiz hizmet alabilirsiniz.

Kalıcı oje çalışan ve tatile giden kadınlar tarafından rağbet görse de sık sık oje sürmek istemeyen kadınların da tercihi olmaktadır. Bu uygulama normal manikürlere göre oldukça farklıdır. Uygulama esnasında bir cihaz ve kalıcı oje ürünleri kullanılır.

Kalıcı Oje Nasıl Yapılır?

Bonita Nail olarak kalıcı oje seti kullanarak istediğiniz tırnaklara kavuşmanıza yardımcı oluyoruz. 15-20 dakika gibi sürede kalıcı oje sürüp uygulama aşamasında UV ışığıyla tırnaklarınızı kurutmaktayız. Böylelikle üç haftaya kadar pürüzsüz ve dayanıklı tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Kalıcı Oje Uygulaması

Kalıcı oje uygulamasında kaliteli ekipman ve uzman kişilerle işlemleri tamamlamaktayız. Öncelikle tırnaklarınıza güzel bir manikür yapıp işlemi daha da kolaylaştırmaktayız. Tırnaklarımızı yağ ve nemden arındırmak için özel solüsyon kullanmaktayız. Base coat uygulaması yapıp UV ışığında bekletiyoruz. İstediğiniz renk seçeneğine veya desenlerine göre oje sürüp farklı uygulamalar yapmaktayız.

İsteğinize bağlı french uygulaması ve süslü oje modellerini salonumuzda yapmaktayız. En son olarak top coat uygulaması yapıp 60 saniye kadar cihazda bekletmekteyiz. Ardından güzel ve göz alıcı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Kalıcı oje uygulaması bittikten sonra rahatlıkla tırnaklarınızla kullanabilirsiniz. Bozulma veya bulaşma gibi durumlar yaşamanız söz konusu olmaz.