Soğuk havaya inat, rahat bir düğün yerine getirmek hiç de zor yok. Yeter oysa dürüst düğün mekanını bulabilesin. İşte bu nedenle senin için bir araya getirdiğimiz nikah mekanlarını inceleyerek hayalini kurduğunuz kış düğününü gerçeğe çevirebilirsiniz. Öncelikle düğün mekanları yaz döneminde fazla yoğun olduğu için kışın talep ettikleri fiyatlar neredeyse yarı yarıya düşüyor. Bu kış düğünü avantajlarından biri.

Tarihi düğün mekanları

Tarihi dokular, çoğunlukla kişilerin içini ısıtır. diğer taraftan iri pencereleri olan bir mekan seçim ettiyseniz, değmeyin keyfinize. Ihtişamlı yapılar, derin tarihi dokusu ve alışılmış bir atmosfer arıyorsanız düğününüzü tarihi mekanlardan birinde yapabilirsiniz.

Lokanta düğünleri

Lokanta düğünleri başlıca çok artı davetlinin katılmayacağı nikah organizasyonları için seçim edilir. Yani 100 - 200 karakter düğünler için en ideal mekanlar arasındadır. Dışarıda derin dondurucu bir soğuk varken, rahat bir ortamda, mumların sarı sıcak bir hava kattığı restoranda unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz.

Kulüpler ve ziyafet alanları

Kulüpler ve eğlence alanlarına baktığımızda özellikle İstanbul'dakilerin birçoğunun deniz manzaralı olduğunu görüyoruz. Yani kapalı alandayken bile manzaranın keyfini çıkarabilirsin. Keza bu mekanlar after partilerin de büyük bir sevinçle düzenlendiği yerlerin başında geliyor. Geniş ve dar nikah mekanı seçenekleriyle size konforlu bir düğün imkanı sunan kulüp ve misafir etme alanları topluluk ailelerin ilk tercihlerinden biri oluyor.

Otel düğünleri

Kışın düğün yapmak isteyen çiftlerin otelleri seçim etmesinin bir nedeni de uzaktan gelen davetlilerinin konaklayabileceği bol miktarda oda bulunmasıdır. Hava şartları açısından hiçbir risk barındırmayan, mekana sığılmayacağı ile ilgili dert etmeyeceğin, konforlu hazırlık odalarıyla tüm günü gizli geçireceğin, balayı odasında otelin hediyesi olarak konaklayabileceğin oteller daima sorunsuz düğünlerin adresidir.

Nikah salonları

Bütçe dostu, kapalı alanların en çok tercih edilenidir. Ulaşım açısından sıcacık edeceğiniz, fiyatlar konusunda da can sıkıntısı yaşamayacağınız bir düğün salonu kurtarıcınız olabilir. Yüksek tavanlı ve dekorasyonuyla büyüleyen çoğu nikah salonu mevcut. Bu mekanlarda yemekli ya da yemeksiz nikah organizasyonu yapabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/kisin-dugun-mekani-nasil-secilir.html