Islak saçınıza nazik davranınABONE OL

Islak saçınıza nazik davranın

Saçınız ıslandığında en savunmasız halindedir. bu nedenle duş aldıktan daha sonra saçınıza hasar vermeden göz atmak ve yenilemek oldukça önemlidir.

Saçınızı kibarca taramaya özen gösterin. Unutmayın fakat nemli saçınızı fırçalamak, kırılmanın önde gelen nedenlerinden biridir.

Doğru ürünleri kullanın

Doğru ürünleri kullanın

Duştayken, istediğiniz çizgili görünümlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olacak şampuan ve saç kremlerini kullandığınızdan emin olun. Hacim kazandırma özelliğine sahip ürünleri tercih edin.

Saçınıza fazla pozitif ürün uygulamaktan kaçının. Kat kat kullanılan ürünler saçınızı ağırlaştırarak kirletebilir.

Yüksek ısıdan uzak durun

Yüksek ısıdan uzak durun

Saç şekillendiricilerdeki düşük ısı ayarlarının yanı sıra, saç kurutma makinenizde de düşük ısı ayarını kullanın. Yüksek ısıda uygulanan hava saçınızı kurutarak cansız gözükmesine niçin olabilir.

Kuru şampuana güvenmeyin

Kuru şampuana güvenmeyin

Kuru şampuanın fazla kullanılması, saç derinizde ve saç tellerinizde ürün birikmesine niçin olarak saçlarınızın donuk ve zayıf görünmesine niçin olabilir.

Kırıklarınızdan kurtulun

Kırıklarınızdan kurtulun

Ortaokuldan beri benzer saç stilini kullanıyorsanız bundan böyle yenilenme zamanı gelmiş demektir. Yeni bir saç stili deneyerek hem kırıklarınızdan kurtulabilir keza de birkaç kesme tekniği ile daha hacimli saçlara kavuşabilirsiniz.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/galeri/gur-ve-saglikli-saclara-kavusmak-icin-kolay-yontemler-6428370