Cilt nemlendiricisi seçiminde kuru, yağlı, karma veya alışılagelmiş deri tipine uyarı edildiği değin gözenek görünümü, ince çizgiler, nemsizlik, leke görünümü ve cilt dengesi ya da yaş alma endişeleri de önemlidir.

L'Occitane'da doğal içeriklerle zenginleşmiş tüm deri tiplerine ve cilt endişelerine yerinde nemlendirici kremler ile cilt bakım rutininizi kaliteli ülkü getirin.

Immortelle Divine Cream - Divine Nemledirici Krem

Bilirkişi Yaşlanma Karşıtı Ödüllü Deri Bakımı

6 patenti ile Divine Nemlendirici Krem, yaşlanma karşıtı özelliği ile cildinizin gençliğini ve parlaklığını canlandırmaya asistan olan eksiksiz bir gençlik bakımı sunar. Ustalıkla harmanlanmış 4 öz ile güçlendirilmiştir.

1. Ölmezotu Süper Özü – Retinole alternatif olarak sunulan doğal içerik; cildi nazikçe korur.

2. Ölmezotu Esansiyel Yağı – E vitamininden 2 kadar daha güçlü doğal antioksidan, cildi dış etkilerden korur.

3. Su ve Yağ Bazlı Ölmezotu özleri olarak bilinen yağ asitleri ve polifenollerle zenginleştirilmiştir.

Divine Nemlendirici Krem, 28 günlük uyumlu kullanımı ardından ciltte kırışıklıklarda rahatlama görülür, cilt sıkılaşır, yüz ovalininin daha belirgin görünmesine tezgâhtar olur. Cildin daha yoğun ve daha dolgun görünüş kazanmasına yardımcıdır. Daha canlı ve ışıltılıdır.

Immortelle Precious Cream - Precious Nemlendirici Krem

İlk Yaşlanma Belirtileri ve İnce Çizgi Bakımı

Immortelle serimizin en sevilenlerinden Precious Krem, ölmez otu ve hyaluronik asit içeriği ile ilk çizgi kırışıklıkları ile savaşıyor, cildin kendini onarım özelliğini hızlandırıyor ve gün boyu maruz kaldığımız çevresel faktörlere karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

Varlıklı içeriği doğru krem ciltte çabucak emiliyor ve yapışık bir his bırakmıyor. İçeriğindeki yaşlanma karşıtı ve antioksidan görevi gören ölmez otu ile yaşlanma karşıtı bakım sunuyor. Cilt bakımında en sevilen içeriklerden hyaluronik asit baştan sona cildi dolgunlaştırıyor ve nemlendiriyor.

28 gün kullanımın ardındaki:

- İnce çizgileri görünümünün azalmasına muavin olur

- Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir

- Cildi gün boyu maruz kaldığı dış etkenlere göre korur.

Peony Şakayık Krem - Pivoine Perfecting Cream

Kusursuzlaştıran & Gözenek Görünümü Bakımı

Pivoine Perfecting Nemlendirici Krem, içeriğindeki şakayık özleri sayesinde cildi kusursuzlaştırır. Bütün cilt tiplerine uygun bu nemlendirici krem, cildi pürüzsüz ve kadifemsi bir hisse kavuşturur. Gözenek sıkılaştırıcı yapısıyla ciltteki gözenek görünümünü azaltır, ince çizgi ve deri kusurlarını iyileştirir.

Deri dokusu iyileştirici özelliği ile deri daha aydınlık ve ışıltılı görünür. Cilde gece ve gündüz kullanımında yoğun bir nem hissi sağlar.

Peony Şakayık Matlaştırıcı Krem

Karma ve Yağlı Ciltler & Matlaştırıcı Görünüm

Karma ve yağlıya dönük ciltler için üretilmiş olan Peony Şakayık Matlaştırıcı Krem, losyon yapısıyla cildi matlaştırır ve kusursuzlaştırır. Cilt rahatlar ve hemen nemlenir. Gözeneklerin daha eksik görünür olmasına asistan olur, cildi sebum fazlasından kurtarır. Cilt gün boyu taze ve aydınlık bir görünüme kavuşur.

Shea Karma Ciltler için Nemlendirici - Shea Light Comforting Cream

Karma ve Normal Ciltler için Nemlendirici Krem

Cildiniz fazla kuru değilse ve jurnal nemlendirici arayışındaysanız Shea Light Nemlendirici Krem bütün sizin arayışınıza uygun. Yatıştırıcı özelliği ve içeriğindeki %98 oranındaki doğal kaynaklı formülasyonu ile cildi hafifçe nemlendirir ve hemencecik rahatlık şehvetli verir. Mevsimsel şansın dönmesi ve çevre faktörlerine aleyhinde cildi korur ve besler.

Shea Nemlendirici Krem - Shea Ultra Rich Comforting Cream

Kuru ve Çok Kuru Ciltler için Nemlendirici Krem

Kuru ciltler için yapılmış jurnal nemlendirici krem Shea Rich Comforting, yoğun dokusu ve %25 oranındaki shea içeriği ile cildi hemencecik besler. Cildi uzun süre boyunca nemlendirir, yumuşatır ve kurumadan kaynaklı stres hissini yok eder. Gün boyu maruz kalınan çevresel faktörlerin ciltte oluşturduğu etkilerden cildi korur ve gün boyu sıcacık bir cilt vaad eder.

Aqua Réotier Ultra Thirst - Quenching Gel ve Krem

Nemsiz Cilt Endişesine Yönelik Su Bazlı Krem ve Jel

Ayrıca jel hem krem yapılı iki bambaşka opsiyonu ile Aqua nemlendirici serimiz, cildi anında nemlendirir ve içeriğindeki kalsiyum ve hyaluronik asit bir uçtan bir uca cildin nem bariyerini korur, uzun zaman nemli kalmasını sağlar. Uygulandığı anda ciltte hemencecik bir ferahlık ve refah verir. Cildi tazeler ve gözle görülür bir şekilde dolgunlaştırır. Gün boyu hemen hemen bir mıknatıs gibi nemi cilde hapseder.

Reine Blanche Aydınlatıcı Krem

Leke Görünümü Endişesine Yönelik

Aydınlatıcı ve leke görünümü azaltan Reine Blanche serimizin nemlendirici kremi, içeriğindeki C vitamini ve doğal bitki kompleksi sayesinde ciltte aydınlatıcı bir etki sağlar. Deri tonunu dengeler ve nemlendirir. İçeriğindeki salisilik asit epidermisi yeniler ve ciltteki ışıltıyı arttırırken, meyan kökü cildi sakinleştirir, cildin kızarmasını engeller ve melanin oluşumunun önüne geçer. Cildin parlaklığını arttıran çin takkesi de formülasyondaki doğal bitki kompeksi içeriğinden biridir. Daha kuru ciltler ise Reine Blanche Kremi'in Yoğun Aydınlatıcı Krem'ini tercih edebilirler.

Cade Canlandırıcı Deri Kremi - Cade Revitalizing Cream

Erkek Cildine Özel Nemlendirici Krem

Erkeklerin cildi ve cilt ihtiyaçları kadınların cilt yapısından çeşitlilik gösterir. Erkek cildinin gözenekleri daha büyük, cildin sebum üretimi daha yoğundur. bu nedenle erkek cildine özel üretilmiş olan Cade Canlandırıcı Deri Kremi, cildi besler ve yatıştırır. İçeriğindeki ardıç ve kayın ağacı esansiyel yağı ile cildin daha sıkı görünmesine muavin olur.

Bütün nemlendirici kremlerimiz ve SPF özellikli cilt bakım ürünlerini keşfetmek için web sitemizi ya da mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Size en uygun nemlendiriciyi bulamıyorsanız en yakın L'Occitane mağazasına gelerek deri analizi yaptırabilir ve deri bakım rutininiz için ihtiyaçlarınızı alımlılık uzmanlarımızla dilediğiniz süre danışabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/l-occitane-da-cilt-endisesine-yonelik-nemlendirici-kremler.html