Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına istikamet vermeye devam ediyor. Les Benjamins Bayan koleksiyonu Baş Tasarımcısı Lamia AlOtaishan Kültürlü'ın öncülüğünde, parfüm sektörüne geçme kararı keza Lamia AlOtaishan Okumuş, ayrıca de markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Açık Fikirli için de uzun zamadır kurdukları bir hayaldi, bu bununla beraber hayal her ikisinin de parfüm ve kokuya olan tutkusunun da bir kanıtı niteliğini taşıyor. Lamia AlOtaishan Okumuş, "Keza ben hem Bünyamin, ikimiz de, bazen beş farklı naturel yağ esansını, parfüm ve oud kokularını karıştırarak kendi özel, bireysel kokularımızı yaratırdık ve bunu zamanla geliştirdik. Parfüm ve kokulara olan ilgimizi Les Benjamins'e aşılamak ve marka için yeni bir koku dili küratörlüğünü yerine getirmek bir rüyaydı.” dedi.

On ayrı ud parfümünün birleşiminden elde edilen yeni unisex Les Benjamins Notes of Nostalgia Fragrance serisi, Les Benjamins'in kültürel kod ve sembolleri ile şu anda de koku notalarının birlikteliğini ve bunun doğrultusunda da Doğu ve Batı arasında köprü oluşturma yönündeki uzun soluklu misyonunun bir devamı olarak hizmet ediyor.

Les Benjamins Notes of Nostalgia Fragrance serisi nerelerde satışta

Les Benjamins Nişantaşı Flagship, Akasya AVM mağazalarında ve https://lesbenjamins.com/collections/fragrances 'da satışta.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/les-benjamins-yeni-parfum-serisini-sizlerle-bulusturuyor.html