Astrolog Aslıhan KozlucaABONE OL

Astrolog Aslıhan Kozluca

Haftaya hoş bir açı ile başlıyoruz. Pazartesi enerjimizi daha fazla gruplarla birlikte elde etmek ve yeni girişimlerde bulunmak için yararlanma eğiliminde olacağız.

30 Aralık Çarşamba 2020 senesinin son dolunayı var. Yengeç burcunda gerçekleşecek bu dolunay yine ikili ilişkilere odaklı konuları önümüze getirecek. Özellikle geçmiş ilişkilerimizle ilgili konular hafta her tarafında gündemimizde olabilir. Duygusallığın ve eyleme geçme isteğinin mantığa egemen çıkacağı bu dönemde yanılgılara düşmemeye dikkat etmek fazla kayda değer. İkili ilişkiler kadar mali konularda da bir takım netleşmeler yaşanacak. Bu alanda da aklı selim olmaya dikkat edilmeli.

1 Ocak Cuma ilham gerektiren incelemeler yapmak, becerikli fikirler üretmek için güzel bir gün. bununla beraber ilişkilerde, özgürlükle ilgili konularda bazı durumlara katlanmak zorunda kalabiliriz.

2021’in ilk hafta sonunda evimizi, notlarımızı, dolaplarımızı düzenleme enerjisi yoğun olacaktır. İkili ilişkilerde de bazı hataların düzeltilmesi için güzel fırsatlarla karşılaşılabilir. Bu fırsatlar ara sıra umulmadık bir tepkiyle de gelse, devamı hoş olabilir.

2020’yi uğurladığımız bu haftada, hepimize değerlerimizin kıymetini kaybetmeden anlayabildiğimiz ve onlara sahip çıkabildiğimiz bir yıl olmasını diliyorum.

28 Aralık haftası yükselen burçlara kadar alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında meslek ortamındaki gruplarda daha etkin olma, bununla birlikte işten bağımsız kendine süre ayırma isteği hakim olacak. Hafta genelinde aileyle ve evle alakalı konular gündemde. Uzakta akrabalar ve yurt dışı benzer işlerle ilgili karar verirken mantığı daha ön planda tutmaya uyarı edilmeli.

YÜKSELEN BOĞA

YÜKSELEN BOĞA

Bağımsız hissetmek ve hareket halinde elde etmek hafta başında en ağırlıklı istek olacak. Bu hafta yakın çevreyle olan irtibat ve eğitim konuları ağırlıklı gündemde. Finansal durumlarda ise gerçekçi olmayan hedeflere dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi adamak istenilen alışkanlıklardan uzaklaşmak için güzel bir gün. Hafta genelinde somut konularda netleşen süreçler, alınacak kararlar olacak. İkili ilişkilerde üstlenilen sorumlulukların iyi sorgulanması düş kırıklıklarını engelleyebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında ikili ilişkilerde daha geniş düşünme ve arkadaşlarla paylaşımların artması ön planda. Bunun sonucunda şahsi alana daha pozitif yoğunlaşma ve kişisel isteklere öncelik verme söz konusu. İş ortamında her söylenilene sorgulamadan inanmamaya uyarı edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

YÜKSELEN ASLAN

Jurnal hayat akışını düzenlemeye karşın girişimlerle başlayan bir hafta. Bırakılması gereken düşünceler, alışkanlıklar gündemde olacak. Bilinmez bir takım haberler de su üzerine çıkabilir. Özellikle ikili ilişkilerde gözü kapalı davranmamak kayda değer.

YÜKSELEN BAŞAK

YÜKSELEN BAŞAK

Çocuklarla zaman geçirme, sportif aktivitelerde yeralma enerjisi ile hafta başlıyor. Arkadaşlar hafta genelinde önemli yer tutacak. Ortaklı konularda ya da iş birliği içinde olunan alanlarda mantığı ön planda tutmaya gayret edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi evle ve ebeveynlerle ilgili konulara odaklanılabilir. Hafta genelinde meslek hayatıyla ve sorumluluklarla alakalı kararlar saptamak gerekecek. Alıştırma arkadaşlarıyla olan iletişimde net olmaya ve karşı tarafı bütün anlamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

YÜKSELEN AKREP

Hafta ilişkilerle ilgili yakın çevreye yardım vererek başlıyor. Eğitim konularında ve hayata bakış biçiminde birtakım kararlar tahsis etmek gerekecek. Harcamalar ve kazançlar dengesini oluşturmada titiz olunması gereken bir hafta.

YÜKSELEN YAY

YÜKSELEN YAY

Pazartesi işle ilgili konulara hedefe kilitlenmek, kazançları arttırma isteği yoğun. Giderlerle ilgili de birtakım düzenlemeler yapılacak. Bu hafta ikili ilişkilerde çok duygusal faydalanmak yerine realist edinmek düş kırıklıklarını önleyebilir

YÜKSELEN OĞLAK

YÜKSELEN OĞLAK

FIZIKSEL OLARAK aktifliğin ön planda olacağı bir hafta. İkili ilişkiler ağırlıklı olarak gündemi oluşturacak. İlişkiyle ilgili bir takım kararlar alınabilir. Yakın çevreyle olan ilişkilerde, irtibat şeklinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmakta menfaat var.

YÜKSELEN KOVA

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi ailevi konularda sonlandırılması gereken konulara bambaşka yaklaşımlar getirilebilir. Sağlıkla ilgili ihmal edilmiş konular gündeme gelebilir. Sosyal çevreyle ilgili yapılacak harcamalarda ya da arkadaşlara bahşedilen sözlerde iyi düşünmeden hareket etmemeye dikkat.

YÜKSELEN BALIK

YÜKSELEN BALIK

Hafta, son derece sosyalleşme enerjisiyle başlıyor. Aşk hayatında bazı netleşmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili konularda da birtakım kararlar verilecek. İş hayatında bireysel korkulara kapılıp yanlış adım atmamaya uyarı edilmeli.

Sevgiler, Aslıhan Kozluca

Kaynak: www.milliyet.com.tr