Magazin basınının en gözde çifti konumundaki Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan yeni haber var. Sevgilisi Demet Özdemir'le nikah hazırlığı yapan Oğuzhan Koç, fazla yağlarından kurtulmak için Liposuction yaptırdı. İki aşık hakkında bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve yazar Iftihar Akay, Oğuzhan Koç'la ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Morardı

Övünç Akay, "Önümüzdeki aylarda Demet Özdemir'le dünyaevine girmeye hazırlanan Oğuzhan Koç, hazırlıklara başladı ve düğün öncesinde göbek ve kalça yağlarını aldırdı. Operasyon sonrası Liposuction yaptırdığı bölgelerde ödem ve morluklar oluştuğu için sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Koç, şimdilerde evde dinleniyormuş.''

Acil şifalar dilerim

''Ayrıca baş dönmesi ve sızı gibi problemler yaşadığını da öğrendiğim Oğuzhan, düzenli olarak masaj yaptırıyor ve korse de takıyormuş. Yakışıklı bir damat olmak için bıçak altına yatan ve ağrılar çeken Oğuzhan Koç'a ivedi şifalar dilerim. öte yandan Oğuzhan Koç, artık Demet Özdemir'in tarz danışmanı Rutkay Öziş'le çalışmaya başladı. Yani Oğuzhan her konuda kendisini Demet'e teslim etti. Zaten Liposuction yaptırmasını da Demet önermiş."

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/oguzhan-koc-yag-aldirdi.html