Meşhur sanatkâr Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'ın velayet savaşı devam ediyor. Deniz, oğlu Kuzey'in doğum günü için Aktan ile anlaştıklarını ama 10 gündür haber alamadığını belirterek, eski eşi hakkında kabahat duyurusunda bulunmuştu. Kuzey'in üçüncü yaş gününde yanına gönderilmediğini de bildiren şarkıcı, Instagram hesabından yayınladığı mesaj ile gündeme geldi.

"Sol yanım hep senin”

Kuzey ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Özcan Deniz, "Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. O Kadar anlaştık ama gönderilmedin. Sol yanım defalarca senin. Çıkarsız, hesapsız, saf, benzersiz bir sevgi var kalbimde sana karşı. Orası daima senin. Gelirsin diye bir haftadır hazırlandık, süsledik her yanı. En sevdiğin pastayı yaptık. Sana diğer taraftan sürprizim olacaktı oğlum. Sana söz verdiğim odanı yaptım. Gelemedin lakin biz yine de kutladık doğum gününü. Seni çok seviyorum oğlum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun. Allah büyük..." ifadelerini kullandı.

Kuzey'in doğum gününü evde tek başına kutlayan ünlü şarkıcı, bu gönderisine ise, "Mutlu yaşlar canım oğlum. İyi ki doğdun" notunu düştü. Aktan ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/ozcan-deniz-oglu-kuzey-in-dogum-gununu-tek-basina-kutladi.html