İki sene önce pandemi nedeniyle vizyona giremeyen ve internet fenomenlerinin hayatını mizahi olarak ele bölge 'Amacı Olmayan Grup' filminin galası dün gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta birbirlerine sarıldıkları fotoğrafla aşklarını ilan eden Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu da ilk olarak birlikte galada objektiflere yansıdı. Levendoğlu, filmde rol alan sevgilisini heyecanlı gününde yalnız bırakmayıp, galaya katıldı. Film öncesi görüntülenen çift, mutlu olduklarını dile getirdi.

"Saygı duymaya başladım"

Filmin başrol oyuncularından olan Naz Çağla Irmak, "Aşılarını yaptırıp, izlemeye gelsinler." sözleriyle sinemaseverleri salonlara çağırdı.

Rolüne hazırlanırken çok sayıda internet fenomenini izlediğini ve onlara hürmet duyduğunu dile getiren Irmak, "Sosyal Ağ fenomenini canlandırıyorum. Çok artı YouTuber izledim hazırlanırken, YouTube'a düştüm. Eğlenceli, renkli bir şahsiyet. Normalde fazla peşine düşüp takip etmiyorum. Araştırınca fazla saygı duymaya başladım. Emek, uğraş söz konusu. Her an, her saat aktif olmaları gereken bir meslek. Bunu bir iş olarak görüyorum yeni dünyada. Uğraş ve emek gösterdiklerini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/sarp-levendoglu-ile-naz-cagla-irmak-ilk-kez-goruntulendi.html