Günlük yaşantımızın her anında ihtiyacımız olan sıcak suyu kısa sürede temin etmek büyük bir rahatlıktır. Kenwood kettle 2200 watt gücü ile istediğiniz an sıcak suya erişim sağlıyor. Yüksek su kapasitesi sayesinde, yeterli miktarda suyu kısa sürede kullanımınıza sunar. Ergonomik yapısı sayesinde, büyük bir kullanım rahatlığına sahiptir.

Üstün güvenlik özelliği sayesinde içinde su kalmaması durumunda otomatik olarak kendini kapatır. Su ısıtıcılarında yaşanan en büyük sorunlardan birisi olan kablo kirliliği, Kenwood kettle modellerinde sunulan kablo saklama özelliği sayesinde ortadan kalkıyor. Bu özellik sayesinde ısıtıcınız, mutfağınızda minimum yer kaplar.

Üstün Kalite ve Konfor Kenwood Kettle

Mutfağınızın her alanında ihtiyacınız olan sıcak suyu en hızlı şekilde size sunarak, zamandan kazandıran kenwood kettle 360 derece dönen gövdesi sayesinde büyük bir konfora sahip. Şık yapısı sayesinde mutfağınızda hoş bir ahenk oluşturur. Çelik gövdesi ile her koşulda kullanıma uygundur. Sizde ihtiyacınız olan sıcak suya anında ulaşmak için https://panamart.com.tr/kettle  adresinden kenwood kettle satın alabilirsiniz.