Sylvester Stallone, dördüncü filmde Cehennem Melekleri'nde son olarak rol alacak. Duyuruyu, geçen hafta Instagram'da yayınlanan ve Stallone'un son çekim gününde The Expendables 4 setinde dolaştığı görülen bir videoyla yapıldı. Stallone, seriden bölünme kararından sonradan, başrolü Jason Statham'a ve kabiliyetli ellerine devretmeye hazırlanmış olduğunu söyledi.

"Eylem kendini zaten belirlenmiş eder”

Üç kez Oscar adayı olan sanatkâr, sonra Cehennem Melekleri serisindekiler de dahil olmak üzere bütün projelerine getirmek istediği "yürek, enerji ve mizah” üstüne bir şeyler söyledi. Stallone, "En büyük şey, filmlere gösteri sağlayabilmek, çünkü, başarılı filmlerimde aktarmaya çalıştığım şey insan dokunuşu. Eylem pek da değil, eylem kendini zaten muhakkak eder. Bu sadece izleyiciyle, misyon ne olursa olsun, eldeki karakterlerle özdeşleşebilecekleri bir şekilde verilebilir” dedi ve mesajını "bir sonraki mücadeleyi kabul etmeye hazırlandığını" söyleyerek bitirdi.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/sylvester-stallone-cehennem-melekleri-nde-son-kez-rol-alacak.html